A | Angie0 |
![]() | quantum137 |
Angie0 - Kupiłam już fiszki firmy EDGARD tylko, że do niemieckiego i, uwierz mi, jest w nich trochę błędów, których nie powinno tam być np. zły rodzajnik przy rzeczonwiku. Dlatego też pytam, bo chcę je kupić dla kogoś innego.
Fiszki sama sobie robię, bo (tu się z Tobą zgodzę) szybciej zapamiętuję te wyrazy. Wielkie dzięki za dobre rady :) - vor 12 Jahren |
|
quantum137 - Błędy w fiszkach... szkoda gadać, więc robią nawet fiszki po łebkach ech...
-
vor 12 Jahren
|
+5 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | piter_c |
quantum137 - hmm ciekawe...:)
PS. w końcu sie czegoś nowego dowiedziałem;) Przyznam, że nie słyszałem o takich testach. Dzięki:) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+4 |
Angie0 - Nie wiedziałam o tym. Dzięki za ciekawą informacje :)
Moje pytanie (jak osoby wyżej) brzmi, gdzie można zrobić takie testy ? - vor 12 Jahren |
|
piter_c - Ja miałem taki test robiony w szkole j. angielskiego w Portsmouth. W necie pewnie można coś znaleźć, ale nie chcę niczego wskazywać, bo nie jestem w stanie sprawdzić wiarygodności. Taki test musi być przygotowany przez psychologa, aby był wiarygodny. Jest jakaś książka, która zawiera taki test. Jak sobie przypomnę tytuł to podrzucę.
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
quantum137 - > Wypróbujesz 51 sprawdzonych pomysłów..., jako jedyny na rynku...
nieźle;) Dzięki, jak będzie okazja to tam zerknę:) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+3 |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.