![]() | Mo-Li |
![]() | DAD |
Mo-Li - Hmmm, no tak ale do 'moich testów' mogę dodać tylko predefiniowane listy z lekcji e-tutora, albo 'moje słówka'. A jak wrzucę zdania z Diki do 'moje słówka' to automatycznie się wstawią do powtórek (i pomieszają ze słówkami)...
Please, prove me wrong :)) - vor 12 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | K4M17 |
Mo-Li - Wielkie dzięki za tak wyczerpującą odpowiedź! A więc jest sposób. Szkoda tylko, że to taki skomplikowany i żmudny proces...
Pozdrawiam serdecznie! - vor 12 Jahren |
+1 |
K4M17 - Po prostu kiedyś zauważyłem, że odhaczając listy słówek to właśnie zdań jedynie brakowało w Powtórkach, reszta była jednak tam obecna. Siedzę tu ponad rok i wydaje mi się to NIESTETY jedynym sposobem. Może jakoś ładnie skleć nową SUGESTIĘ - chętnie zagłosuję.
Jeszcze serdeczniej "od-pozdrawiam" ;)) - vor 12 Jahren |
+2 |
K4M17 - Tak sobie jeszcze pomyślałem, ze gdybyś dodawała kilkanaście lub więcej zdań za jednym zamachem, to wygodniej Ci będzie najpierw zrobić tę 'zdaniową' listę domyślną, wtedy dodawane zdania na nią trafią [dodawanie wtedy normalnie plusikami], a potem odhaczyć jej 'domyślność', żeby z kolei zwykłe słówka na nią nie trafiły. Może będzie to nieco mniej żmudne. W razie pytań - wal śmiało. Ciężko to dobrze opisać.
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+2 |
Mo-Li - Dobry pomysł, spróbuję :)
Jak widzę, główna tajemnica kryła się w "odhaczaniu" list, co usuwa je z powtórek, a czego sama zupełnie nie zauważyłam :) Teraz będzie mi łatwiej uporządkować swój materiał do powtarzania. Jeszcze raz dziękuję za pomoc! - vor 12 Jahren |
|
K4M17 - Nie dziękuj już, korzystaj ;) Pewnie sporo 'porządków' przed Tobą. Powodzenia!
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+1 |
Lesson B2-10, brak możliwśsci dodania przykładów gramatycznych do systemu powtórek.
Ile jest zdań w systemie eTutor na poziomie C1, a ile na C2?
Do czego służą zielone plusiki, które po kliknięciu stają się czerwonymi minusami
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.