![]() | slawek4 |
![]() | piter_c |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | slawek4 |
![]() |
|
![]() | rupcio |
![]() | japonskiwachlarz |
K4M17 - To wiele wyjaśnia, jednak to tylko część prawdy. Nie mam żadnej listy słówek dodanej w całości, a od czasu do czasu pojawiają się tam słówka, które kiedyś dodałem, ale na pewno potem usunąłem je z powtórek. U mnie to problem marginalny, nie narzekam, że b.rzadko i znienacka pojawi mi się jedno lub 2 słówka, piszę jedynie po to byście Państwo trochę wnikliwiej przyjrzeli się sprawie. Niekoniecznie przed weekendem ;) Udanego!
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+2 |
japonskiwachlarz - Mamy do Pana prośbę. Czy byłoby możliwe, aby nastepnym razem, kiedy pojawi się Panu powtórka, którą Pan usunął z systemu - spisał Pan, o jaki element chodzi i sprawdził, czy jest obecny na liście elementów odrzuconych w Pana systemie powtórek (https://www.etutor.pl/nauka/wszystkie/?discarded=1)? Będziemy bardzo wdzięczni wszystkim użytkownikom za przekazywanie tego typu informacji (dotyczących konkretnych, sprawdzonych przypadków) - postaramy się wtedy znaleźć przyczynę problemu. Pozdrawiam w imieniu całego zespołu.
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
K4M17 - OK. Tak zrobię. Ostatnio (nie pamiętam kiedy) to zgłosiłem - otrzymałem odpowiedź, że jest to związane z pracami prowadzonymi w serwisie i jeszcze coś ogólnikowego ;) Teraz będę zapisywał i powołam się na ten wątek ;) Pozdrowienia!
P.S.) Chodziło wtedy na pewno m.in o "parsley = pietruszka, natka pietruszki". Tyle pamiętam. Niestety trudno mi to teraz umiejscowić w czasie. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+2 |
slawek4 - Problem powrócił. Znów dziś zauważyłem 4 nowe słówka których nie dodawałem do powtórek nigdy. Problem pojawia się po przerobieniu wszystkich słówek na dany dzień i pownym uruchomieniu komputera.
-
vor 12 Jahren
|
|
![]() | futbolowa |
Gość - Potwierdzam, u mnie też się pojawiły, ale to mi wcale nie przeszkadza. Dzięki temu będę miał wzbogacone słownictwo.
Pozdrawiam. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
|
![]() |
0 |
futbolowa - Problem w tym, że np. ja nigdy nie dodawałam z automatu całej listy słówek, więc te słówka musiały pojawić się u mnie z innego powodu ;)
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
Gość - Ja też nie. Fakt że te słówka, które ukazały się ostatnio, zostały wprowadzone dodatkowo do lekcji 109 i 110. Prawdą jest że wszyskie słówka które były poprzednio w tych lekcjach wprowadziłem do powtórek, oczywiście pojedynczo.
- vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.