![]() | K4M17 |
? | Gość |
K4M17 - U mnie działa. Mogę edytować. Nie cieszyłbym się tak z prowizorki ;) Zobacz w innej przeglądarce, może masz jakąś nieaktualną 'wtyczkę' (?) Trudno gdybać :/
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+4 |
Gość - Używam przeglądarki zalecanej przez e-tutora, czyli "google chrome". Sprawdzałem przed chwilą, niestety dalej jest bez zmian, czyli żadnej reakcji. Nie wiem, o ile działa u innych to widocznie coś u mnie jest zablokowane.
- vor 12 Jahren |
|
Gość - Rzeczywiście, otworzyłem e-tutora w "Internet Explorer" i całość działa. Natomiast w "Google Chrome" nie chce. Dziękuję za radę.
Pozdrawiam. - vor 12 Jahren |
+1 |
Marta.S - Dziękujemy za uwagi dotyczący występujących błędów. Zgłoszenie zostało przekazane do Działu Technicznego.
Pozdrawiam serdecznie :) - vor 12 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | bird |
K4M17 - W Firefoxie i to działa. Dla innych przeglądarek poprawią to na pewno w nast. tygodniu. Pozdr.!
-
vor 12 Jahren
|
+4 |
K4M17 - Hm, u mnie na pewno działa, sprawdziłem. Nowe, to poczekajmy, aż wszystko będzie dopracowane. Może dlatego tego nie ogłaszali, no ale skoro jest dostępne...
-
vor 12 Jahren
|
+4 |
![]() | japonskiwachlarz |
Gość - Niestety, w przeglądarce "google chrome" nadal nie można edytowć notatki.
-
vor 12 Jahren
|
|
K4M17 - Musisz mieć chyba coś z wtyczkami, u mnie działa bez zarzutu - i w Firefoxie, i w Chrome.
-
vor 12 Jahren
|
+4 |
Gość - Pokazuje mi się okienko bez możliwości edytowania. Dawniej nie było nawet okienka, tak więc jest postęp. Ale możliwe że coś jest z przeglądarką. Jak będę potrzebował to sobie jakoś poradzę.
Pozdrawiam. - vor 12 Jahren |
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.