![]() | ewabor22 |
![]() | MadziaC758 |
japonskiwachlarz - Tak, jeśli nie masz i nigdy nie miałaś wykupionego abonamentu, jak najbardziej możesz aktywować kupon Groupon na koncie - nie ma żadnej blokady w takim przypadku.
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
Drogo - japonskiwachlarz cieszy mnie Twoj odpowiedź ale jak klikam na link z grupona to pojawi mi sie taki komunikat:
Jesteś zalogowany jako Drogo. Aby założyć nowe konto, musisz się najpierw wylogować. Następnie ponownie przejdź do formularza rejestracyjnego. Zalożyłem konto probne ale nie oplacilem abonamentu i chce teraz skorzystac z tej oferty a nie chce zakladać nowego konta - jak mogę to zrobić ? - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
|
![]() |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | otto202 |
futbolowa - A co z historią nauki na koncie? Na konto mamy albo babci przenieść jej nie da rady ;)
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
otto202 - Chyba, że uczymy się w sposób uporządkowany - poziom po poziomie, lekcja po lekcji ;P
Historia nauki dla mnie to, to co już przejrzeliśmy. Do niczego więcej nie jest mi potrzebna, a poniewaz nie uczę się chaotycznie to wiem, co już przerobiłam, a czego nie ;P - vor 12 Jahren |
|
futbolowa - Lekcje lekcjami, ale są też słówka, które powtarza się według określonego algorytmu ;)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
otto202 - Zawsze można nie wykorzystywać pełnej funkcjonalności, albo zacząć gromadzić słowka jeszcze raz.
Cóż, coś kosztem czegoś prawda? - vor 12 Jahren |
|
otto202 - Ale tak jak ktoś już tu napisał, najprościej jest skontaktowac się z Administracją. Myślę, że jest to rozwiązanie najprostsze i najlepsze. W razie czego groupona zawsze można zwrócić i odzyskać pieniądze. eTutorowi w takiej sytuacji bardziej się opłaca zaakceptować takiego groupona, bo jest to korzystne dla obu stron :)))
-
vor 12 Jahren
|
|
B | bartosz-stempel22 |
![]() | MadziaC758 |
T | tefal |
![]() |
|
![]() | Ewelina79 |
paulina2701 - Polecam bezpośredni kontakt:
https://www.etutor.pl/informacje/kontakt/ - vor 12 Jahren |
|
[poznajmy się] Użytkownicy etutor.pl
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.