![]() | TopMan |
![]() | dania57 |
TopMan - Tak ja rozumiem,ze There is uzywane jest z rzecz. l.p,ale skoro wymieniamy kilka rzeczy.... ?
- vor 14 Jahren |
|
dania57 - nie wiem czy to pomoże ale po polsku też powiemy:"Tam jest stacja kolejowa i postój taxi",a nie "Tam są stacja kolejowa i postój taxi."
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | wacek6713 |
![]() | paulina_r |
![]() | TopMan |
ryan - a jakie ciekawe :D w każdym razie po tych wszystkich odp. mi zrobiło się jaśniej w głowie ;)
-
vor 14 Jahren
|
|
TopMan - Pewna blondynka tez tak mowila,
jak jej latarke do ucha przystawiono. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
zenstef - Jesteś Myszula bardzo mądrą dziewczyną.
Myślisz bardzo dobrze ;) bo jak ja słyszę, że ktoś widzi kolejny podmiot w zdaniu '..and a taxi rank nearby.' to tylko do dalszej dyskusji ;) pozdrawiam - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
zenstef - Wielkie dzięki Paulino za to w/w tłumaczenie. Uważam tylko, że jest zawsze tylko jeden podmiot w zdaniu w zakresie określenia i po prostu przestań kombinować ;) I sobie tak tylko myślę, że w 'and a taxi rank nearby' na pewno nie ma kolejnego podmiotu ;), pozdrawiam
-
vor 14 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.