K | Kardamon |
? | Gość |
waldibe1 - U mnie też coś takiego się nie dzieje - wydaje mi się , że masz niezaktualizowaną przeglądarkę
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
efogt - Mnie się zrobiło raz,poprawiałam akurat jakąś prace, zadziwiłam się trochę że muszę się drugi raz logować, zastanowiłam się co to mogło być i zupełnie o tym zapomniałam. Więcej przypadków już nie miałam.
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
B | Barbara33 |
Gość - Moim zdaniem o ile takie coś ma być, to powinno się zdarzać przy wchodzeniu na daną stronę, a nie w trakcie nauki.
Pozdawiam. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+2 |
![]() | piter_c |
O | okm18 |
P | Pixem |
![]() | japonskiwachlarz |
Kardamon - A co działo się wczoraj (tak gdzieś po 22h), bo podczas robienia dyktanda dwa razy mi się zawiesiło, informując mnie, że trzeba wcisnąć Ctrl+F5, co raz skończyło się wylogowaniem, za drugim razem normalnie dalej można było robić ćwiczenie? Po raz pierwszy coś mi takiego się przydarzyło.
-
vor 12 Jahren
|
|
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Dlaczego w słowniku Diki nie ma teraz linku do edycji notatek do słówek?
Dlaczego jestesmy na eTutor? Co wami kieruje?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.