ANMELDEN

Zaniknął głos w powtórkach. Proszę i pomoc

vor 12 JahrenLetzte Aktivität: vor 2 Jahren
Mam problem. Zaginął mi głos w powtórkach. Chodzi mi o brak odczytu słówka przez lektora. Naciskam na ten głośnik obok słówka i cisza. Proszę o pomoc
Z góry dzięki
P
pawelra1
wew21 - Też miałem ten problem przez jakiś tydzień i od trzech dni już jest dobrze. Nie wiem jak to się stało... - vor 12 Jahren
pdeszcz - Mam ten sam problem przy normalnym odtwarzaniu lekcji. Brak otwarzania frazy po kliknięciu ikonki głośnika. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren
Pixem - Problem był już zgłaszany do eTutor 2 tygdnie temu, mieli to naprawić w poprzednim tygodniu, ale się przedłużyło. Pozostaje czekać. - vor 12 Jahren
absolwentka - Ja zmieniłam przeglądarkę na Operę i poskutkowało. - vor 12 Jahren
akunderak1 - Nie mam takiego problemu, ale proponuję wylogować się i wejść na eTutora ponownie. Jeśli to nie pomoże to może poustawiać coś z kreatorem dźwięku?... - vor 12 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 6

Witam, takie sytuacje się zdarzają przy dłuższym przebywaniu na powtórkach. U mnie wystarczy przełączyć na inną stronę lub wyjść z etutora i wejść jeszcze raz.

Pozdrawiam.
?
Gość

ja nawet nie muszę wychodzić ze strony - wtedy zazwyczaj klikam np.na mój profil i potem powtórnie wracam do powtórek - pomaga zawsze
zorija
Gość - Pisząc o przełączeniu na inną stronę miałem na myśli przełączenie na inną stronę etutora.

Pozdrawiam.
- vor 12 Jahren

Znalazłem przyczynę. Należało zainstalować najnowszą wersję adobe flash player na wersję 11.6.602. Pomogło. Jednak wszystkim dziekuje za pomoc. Teraz wszystko działo.
P
pawelra1
vor 12 Jahrengeändert: vor 12 Jahren

u mnie tak sie czasem dzieje jak strace polaczenie z internetem... powtorki normalnie sie przewijaja ale bez glosu
chinyere

A no może tak być, że to wina flasha bo na komputerze mam ta wersje co pawelra1 i chodzi bez problemu, a na tablecie od 2-3 tygodni przestało chodzić, a tam maksymalna wersja to niestety 11.1.111.

Ciekawe tylko czym jest spowodowane to, że kiedyś wszystko było, ok mimo starszej wersji flasha.

A jak to jest z tabletami Appla gdzie nie ma flasha ? Dźwięk w ogóle nie chodzi ?
P
Pixem

W przyszłości prosimy zgłaszać tego typu problemu na [...]@etutor.pl lub za pośrednictwem formularza "zgłoś problem" (link widoczny w stopce strony). Problemy z odtwarzaniem dźwięków są związane z wersją wtyczki Flash Player. Aby dźwięk działał w serwisie poprawnie, należy zainstalować wtyczkę w wersji 11.6 (w chwili obecnej) lub nowszą.
W chwili obecnej nadal trwają prace nad znalezieniem rozwiązania, które pozwoliłoby na prawidłowe działanie serwisu również na wcześniejszych wersjach Flasha. Postaramy się wprowadzić odpowiednie zmiany tak szybko jak to możliwe - w najbliższym czasie. Pozdrawiamy :)
japonskiwachlarz

Ähnliche Threads