ANMELDEN

Dwutygodniowy urlop bez dostępu do internetu

vor 12 JahrenLetzte Aktivität: vor 12 Jahren
Za kilka dni wyjeżdżam. Czeka mnie dwa tygodnie bez dostępu do internetu lub z bardzo ograniczonym do niego dostępem. Zabieram ze sobą czytnik Kindla i ewentualnie MP3. Czy są jakieś materiały na eTutorze do pobrania na czytnik + w formie MP3?
A
ArturKo

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 3

Z tego co się orientuje to raczej nie ma. Można ewentualnie korzystać z e-tutora przez telefon komórkowy ale do tego też jest potrzebny internet w telefonie
pozdrawiam
E
ewelinka0310
ArturKo - Interesują mnie tylko jakieś pliki - że tak powiem - pasywne, czyli w formie dokumentów, które mógłbym sobie w wolnych chwilach poczytać, ew. posłuchać, bez konieczności połączenia z netem.
Też mi się wydawało, że takich rzeczy tutaj nie znajdę, ale wolałem zapytać, bo a nuż...;)
- vor 12 Jahren

Jak klikniesz na MOJE TESTY i wejdziesz w "zobacz listę", tam jest opcja wydrukowania danej listy ze słówkami/zdaniami.
Ewelina79
ArturKo - O, to całkiem fajna sprawa i zdaje się, że łatwo będzie taką listę na czytnik przerzucić. Po powrocie powtórek się uzbiera mnóstwo, a ja będę miał wszystkie opanowane :).
Dzięki.
- vor 12 Jahren

Witam, przy powtórkach istnieje na dole po prawej stronie znaczek "i", czyli informacja. Po kliknięciu na niego otwiera się okienko z niebieskim napisem u góry. Po kliknięciu na ten napis otwiera się lista ze słówkami, które można wydrukować lub ściągnąć na inne urządzenie i korzystać z powtórek bez internetu. Może trochę skomplikowane ale można spróbować.

Można tą listę też otworzyć otwierając interesującą cię lekcję i przy części lekcji ze słówkami na dole jest "pokaż opcje" a następnie "lista elementów" i masz to samo.
Pozdrawiam.
?
Gość
vor 12 Jahrengeändert: vor 12 Jahren
ArturKo - To jeszcze lepsze. Ściąga się plik PDF bez zbędnych ozdobników, typu zdjęcia, ikonki głośnika. Dzięki. - vor 12 Jahren
Gość - Cieszy mnie że udało mi się ci pomóc. Powodzenia w nauce. - vor 12 Jahren
ArturKo - Cieszy mnie, że cię to cieszy ;). Jeszcze raz - dzięki. - vor 12 Jahren
hilbert - Świetne. Cieszy odkrywanie coraz to nowych opcji na tutorku :) - vor 12 Jahren

Ähnliche Threads