J | jrodzen |
![]() | K4M17 |
K4M17 - Drobiazg. Temat pojawia się dość często, pamiętałem odpowiedzi ;)
Życzliwa uwaga na przyszłość: zawsze warto dodać informację skąd dane zdanie pochodzi (z jakiego dialogu, czy też z powtórek, a może z konkretnej notki gramatycznej /załączenie linku/ - wtedy nikt nie musi szukać - odpowiedź na pewno przyjdzie szybciej. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+2 |
lprm - Jeśli jesteś zadowolony z odpowiedzi kliknij ikonę [V] obok odpowiedzi, którą chcesz zaakceptować. To tutejsze "dziękuję, pomogłaś/pomogłeś". Zarówno Ty, jak i autor odpowiedzi otrzymacie dzięki temu dodatkowe punkty reputacji, a inni będą widzieli, że padła na to pytanie zadowalająca odpowiedź. (Możesz też klikać na plusiki ;)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
jrodzen - do wczoraj miałem poniżej 15 pkt reputacji i nie mogłem głosować :)
dzięki za zwrócenie uwagi. - vor 12 Jahren |
+1 |
lprm - Jeśli tak, to dawac plusow nie mogles, ale zatwierdzic odpowiedz mozna zawsze, nawet majac zero punktow. Powodzenia w dalszej nauce i "obczajaniu" eTutora :)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Błąd lub brak kontekstu w zdaniu "She hadn't told anyone about these calls"
Pytania co do zdań z lekcji 1 - 15 poziom A1
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.