ANMELDEN

eTutor od kuchni, czyli od biura :)

geändert: vor 12 JahrenLetzte Aktivität: vor 12 Jahren
Zawsze byłam ciekawa jak wygląda biuro eTutor, jaka panuje w nim atmosfera i kto tam po tej drugiej stronie właściwie siedzi :) Pozdrowienia dla całej ekipy, miło Was poznać!

http://www.youtube.com/watch?v=uZv7Yr-CPpY
bird
barwa.jesienna - Dołączam się do pozdrowień :) - vor 12 Jahren
K4M17 - I ja. Zwłaszcza dla przesympatycznej Pani Marty (dziękuję za rzetelne i rzeczowe odpowiedzi ;)) - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren
japonskiwachlarz - Serdecznie dziękujemy za pozdrowienia!
Ja, dodatkowo, @knorwidowi :)

Pozdrawiamy!
- vor 12 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 11

Bardzo budujące, że grupa młodych ludzi w naszym kraju potrafi stworzyć coś nowoczesnego i innowacyjnego starając się jednocześnie wyjść na inne rynki. E-tutor to dobry polski produkt :)
Pozdrawiam twórców, gratuluję sukcesów, życzę dalszego rozwoju.
hilbert

Pozytywny filmik :) Uwielbiam e-tutor, tylko dzięki temu serwisowi uczę się codziennie od ponad pół roku już i nie zamierzam przestać, żałuję tylko, że znalazłam ten portal tak późno. To prawda co mówią twórcy portalu, że e-tutor wciąga. Pozdrawiam całą redakcję, która zawsze, szybko i kompetentnie odpowiada na wszystkie pytania :)
Ewelina79

Świetnie, że można poznać twórców eTutora bliżej i zobaczyć to, czego normalnie nie widać. Uwielbiam to miejsce i mam nadzieję, że wciąż będzie się solidnie rozwijać.
futbolowa

Witam, cieszę się że mogłem poznać ludzi którzy prowadzą serwis. Jestem już prawie dwa lata i rzeczywiście zacząłem od korzystania z "diki" a następnie zacząłem naukę w serwisie. Przez ten czas sporo serwis zmienił się na lepsze no i ja coś się nauczyłem. Dzięki temu serwisowi nie mam czasu na nudzenie się.

Pozdrawiam.
?
Gość

Bardzo sympatyczny filmik :)

Mam mała uwagę... na filmie przedstawiono tylko kilka osób. Pewnie przykro pozostałym, że zostały pominięte podczas nagrania. No a przecież to zespół tworzy tą firmę. Z drugiej strony, to reklamówka firmy, więc rozumiem, że to nie najwazniessza treść. Najważniejsza chyba dla nas, bo juz ta platformę znamy :)

BTW, kto to ta dziewczyna która siedziała obok Marty? ;)
DAD
a.kosmal - @DAD, witam :) Ramię w ramię z Martą każdego dnia siedzę właśnie ja, czyli Agnieszka :) - vor 12 Jahren
DAD - aaa... super :)

Dzięki za odzew ;)
- vor 12 Jahren
MrKeysyr - Pozdrawiam Agnieszkę Kosmal i dziękuję za bardzo dobry kontakt przy załatwianiu oferty dla Uniwersytetu z Komandorskiej :) - vor 12 Jahren
a.kosmal - @MrKeysyr - dziękuję za przemiły dotychczasowy kontakt i także pozdrawiam :) - vor 12 Jahren

Pozdrowienia dla całej ekipy tworzącej platforme eTutor.
Robicie kawał porządnej roboty i tak trzymać no i rozwijajcie się co by nam łatwiej nauka wchodziła do głowy.Filmik super.
Jestem z Wami od dwóch lat i muszę przyznać uzależniłem się od Was.
Dzień bez eTutora, jakoś się wtedy dziwnie czuję.
Ciepło pozdrawiam.
serbio
vor 12 Jahrengeändert: vor 12 Jahren

Fszystko fajnie, ale skoro platforma rozwija się na rynkach zagranicznych to na kurs niemieckiego lub innego języka nie ma chyba co liczyć w najbliższej przyszłości :(
rupcio
futbolowa - Germanistki w filmiku są, więc trzeba mieć nadzieję, że dzielnie pracują nad wersją do niemieckiego :) - vor 12 Jahren
japonskiwachlarz - Myślę, że Cię pozytywnie zaskoczymy, ponieważ kurs niemieckiego jest już na ukończeniu :) Prosimy jeszcze tylko o kilka chwil cierpliwości :) Będziemy Was informować na bieżąco na temat daty premiery - vor 12 Jahren
rupcio - Cieszę się bardzo że niemiecki jest na ukończeniu;) - vor 12 Jahren

Też dołączam się do pozdrowień =D W dużej mierze dzięki tej ekipie i kilku lekcjom korepetycji dzisiaj zdałem maturkę ustną na 29 pkt. =D A jeszcze z 10 miesięcy temu nie potrafiłem zdania prostego skleić ;D Polecam wszystkim naukę tutaj, jak widać na moim przykładzie wiedza nabyta na Etutorku procentuje =D
P
Poziomek
vor 12 Jahrengeändert: vor 12 Jahren

Pozdrawiam Zespół a szczególnie Agazerkę.Idżmy razem do wspólnego sukcesu.Proszę o przedstawienie wszystkich członków Załogi.Pozdrawiam.
ipon
agazerka - Dziękuję za pozdrowienia i również serdecznie pozdrawiam :) - vor 12 Jahren

"Słaby nauczyciel - opowiada. Dobry nauczyciel - wyjaśnia. Bardzo dobry nauczyciel - demonstruje. Genialny nauczyciel - inspiruje." - William Arthur Ward
Dziękuję za inspirację...
beztalencie

Oł, fajne:) Również pozdrawiam!
violino