![]() | ssunnydayss1 |
![]() | rupcio |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
B | BATMAN30 |
![]() | hotaru85 |
BATMAN30 - Tak, ale jest to dobry link i działa, ale czy jest tylko na razie poziom A1 języka niemieckiego czy są w planach zrobienie pozostałych leveli? Oczywiście rozumiem, że za dodatkową opłate i czy zostanie stworzony słownik taki jak Diki tylko, że niemieckiego ? jestem ciekaw. Jak opanuje angielski to od razu biorę się za niemiecki. Jeśli chodzi o porozumiewanie się to angielski, bo każdy praktycznie go w jakimś mniejszym lub większym zna, jeśli chodzi o pracę to niemiecki bo po prostu mniej osób go zna. Ja mam taką małą sugestie przydałby się jeszcze rosyjski do opracowania. Myśle że platformie eTutor brak dobrej reklamy i tyle. Ja na przykład uczę się anglika z eTutor i widzę postępy.
-
vor 12 Jahren
|
|
K4M17 - Lekcja OK, ale widzę jeszcze angielskie 'nazwy gramatyczne' ;) np. pronoun. Mam nadz., że nie będzie niedoróbek po oficjalnym starcie. Ja poczekam :)
@hotaru85 - dzięki za odszukanie tej lekcji! - vor 12 Jahren |
+3 |
![]() |
+1 |
B | BATMAN30 |
K4M17 - Start niemieckiego nie został jeszcze ogłoszony oficjalnie, zatem to pytanie przedwczesne. W innym wątku radzą by przeglądać aktualności w najbliższym czasie. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/50462-Niemiecki.html?order=0#answers
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
B | BATMAN30 |
rupcio - Nie sądzę by poswiecili sporo kasy i srodkow na przygotowanie niemieckiego a teraz boja sie uruchomic, nie uważam też by stracili klientow przez niemiecki, przeciwnie sporo ludzi wykupi oba abonamenty no i dojada nowi klienci. Mysle , ze nie maja tego skonczonego i dlatego wszystko sie opoznia. Spokojnie Batman zadazymy sie nauczyc jezyka naszych nowych przyjaciól z zachodniej granicy:)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
![]() |
+1 |
![]() |
+1 |
B | BATMAN30 |
Esency93 - Ja w sumie jeszcze nie korzystałam z etutor w sensie wykupienia kursu, ale przymierzam się do niemieckiego jak już wyjdzie. Naczytałam się tyle pozytywnych opinii, że uważam, iż to może być właśnie ta droga, którą nauczę się wreszcie niemieckiego! :D Czekam teraz na jakieś informacje, ponieważ lekcję próbną już ukończyłam ;]
-
vor 12 Jahren
|
|
![]() | K4M17 |
B | BATMAN30 |
balldur - Z drugiej strony jak ktoś chce łapać kilka srok za jeden ogon i to mu służy, to dlaczego nie ? To zależy od człowieka. Jeden woli uczyć się 3 godziny dziennie jednego języka, a inny po 1 godzinie dziennie z 3 języków, bo by się zanudził.
-
vor 12 Jahren
|
+3 |
epto93 - Zgodzę się z balldur, ja bardzo chętnie zaczalbym naukę dwóch języków ponieważ wole robić kilka rzeczy na raz. Jak wyżej było powiedziane wszystko zależy od człowieka :)
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
![]() | ssunnydayss1 |
K4M17 - Ano, tak jak testy do każdej lekcji nie zostały oficjalnie ogłoszone ;) Wszystko co o nich wiadomo, to z wpisów na forum.
A o możliwości zakupu jest tu (w komentarzu Angie0) https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/321536-test_poczatkowy_-_poziom_zaawansowania_z_niemieckiego.html - vor 12 Jahren |
+2 |
pako eTutor Mitarbeiter |
hotaru85 - super, czy jest szansa na jakieś promocje dla posiadaczy abonamentu angielskiego albo chociaż 7 dni na próbę? chociaż ja i tak pewnie wezmę w ciemno ;)
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+1 |
![]() | TopMan |
![]() - vor 12 Jahren |
+2 |
![]() | rupcio |
![]() | foxiii |
![]() | magdawell7 |
Haku92 - Wątpie by ta wersja była już tą ostateczną, Na pewno ma wiele błędów. O których można napisać gdzieś i admini się tym zajmą.
-
vor 12 Jahren
|
|
marta.kasprzyk - Również się zgadzam, że lektor fatalnie czyta słówka. Przeglądnęłam dostępną lekcję i absolutnie nie chciałabym się uczyć języka w takiej wersji. Języka niemieckiego uczyłam się w szkole, ponadto wychowałam się przy niemieckiej granicy i nigdy nie spotkałam się z taką wymową. Oczywiście, możliwe, że jest ona poprawna w jakimś rejonie Niemiec. Nie jestem specjalistą, żeby to ocenić, tylko nie wiem czy jest sens uczyć się tego. Jeśli to błąd ze strony twórców lub jakieś niedopracowanie (bo w końcu ten kurs dopiero raczkuje), to można poczekać na zmiany. Ale jeśli taka wymowa jest wersją docelową no to niestety jak dla mnie jest to nietrafione.
-
vor 12 Jahren
|
+2 |
gossaa23 - Zgadzam się również! Wymowa jest fatalna: sie, sind, sehen wszystko przez "S" a na pewno powinno się wymawiać przez "z"!!!I jak tu się uczyć. Żałuję wydanych pieniędzy...
-
vor 12 Jahren
|
0 |
a.kosmal eTutor Mitarbeiter |
![]() | rupcio |
japonskiwachlarz - Zapewniamy, że lektor jest Niemcem :) We wszystkich naszych kursach, na wszystkich nagraniach słownikowych słychać tylko i wyłącznie native speakerów. Pozdrawiamy
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
U | undsame |
japonskiwachlarz - Wszystkie zgłoszone błędne nagrania są przez nas zbierane, a następnie wysyłane większymi paczkami do ponownego nagrania :)
-
vor 11 Jahren
|
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Jest tam rowniez 370 lekcji, ale ich spis jeszcze sie nie pojawia. Rowniez, nie ma jeszcze mozliwosci oplacenia kursu, odsyla do kursu angielskiego - vor 12 Jahren
https://www.etutor.pl/kurs-niemieckiego/ - vor 12 Jahren