J | Janina21 |
![]() | K4M17 |
Janina21 - Dzięki za szybką reakcję. Jednak ikonki wcale nie są małe i zajmują u mnie dużo miejsca, zwłaszcza jeśli mam zaznaczone powtórki kilku znaczeń tego samego słowa. Jak to jednak sugerujesz, być może wkrótce się do tego przyzwyczaję.
Nie sądzę, że są to różnice poglądów, tylko zwrócenie uwagi na coś nowego, co trzeba będzie może nawet polubić. Pozdrawiam i życzę miłego przed- i popołudnia :) - vor 12 Jahren |
|
K4M17 - Wiesz, mnie np. przeszkadzają czerwieniące się pytania na głównej stronie profilowej. Kiedyś pojawiały się tam tylko wątki z ostatnich kilku dni, teraz wskakuje tam KAŻDY nieprzeczytany (i z nową odpowiedzią). I wciąż mnie ta czerwień denerwuje, bo ten kolor powoduje u mnie jakiś stan 'alarmu'/poddenerwowania :)) Nie lubię, ale co zrobić. Może inni lubią ;) Pozdrawiam raz jeszcze!
p.s.) u mnie te ikonki są podobnej wielkości co głośniczek (odsłuch słówka/zdania), może zależy to od przeglądarki... nie wiem :/ - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
+1 |
Janina21 - Przed chwilą rzeczywiście, zamiast wielkich prostokątów pojawiły się tylko małe ołówki i już jest O.K.
-
vor 12 Jahren
|
|
K4M17 - Tu masz ciut więcej nt. ołówka i kwadratu ;) Ne chcę się powtarzać.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/328483-Nowe_udogodnienie_dot_notatek_do_elementow_w_powtorkach.html - vor 12 Jahren |
+1 |
Janina21 - Dziękuję za ten dodatkowy link. A ja mam znowu duże prostokąty zapełniające duże fragmenty oglądanych stron. Chyba aby mi się nie nudziło przy powtórkach, które i tak mnie wykańczają psychicznie.
PS ten komentarz dałam też w innym miejscu. Pzdr. :) - vor 12 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Proszę o wyjaśnienie tłumaczenia zwrotu "wymaszerować" -> "move out"
Co się stało? / o co chodzi? - prośba odnośnie tłumaczeń i sposobu użycia
Czy w eTutorze możecie wprowadzić więcej synonimów?
trip, tour, juorney - różnice pomiędzy znaczeniami słówek
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.