![]() | eneduelike |
![]() | TopMan |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Bilberry |
![]() | TopMan |
P | p-o-l-a |
p-o-l-a - W Polsce prawie każdy w CV pisze- angielski biegle w mowie i w piśmie i certyfikat choć trochę ułatwia selekcje
-
vor 14 Jahren
|
|
zenstef - Nie macie całkiem racji. Są też tacy, dla których najważniejszy jest człowiek
i jego charakter, a wszystkiego można się nauczyć. Może jestem w mniejszości, ale ja tak po prostu postępuję... - vor 14 Jahren |
|
zenstef - Ta Wasza teza to może na frywolne stanowiska. A ja to mam gdzieś papierki potwierdzające nie wiem jakie umiejętności. Ja zadaję szybkie trzy pytania i wiem kto co wie, a w potwierdzaniu angielskiego, to tak skromnie myślę, że bym potrafił odsiać ziarno od plew :)
-
vor 14 Jahren
|
|
Hermenegilda - Szlachetne jest to jak postepujesz, ale jak zapewne sobie zdajesz z tego sprawe, niestety chyba jednak jestes w mniejszosci.
Zycze wszystkim by ludzi takich jak Ty bylo jak najwiecej. Pozdrowki, - vor 14 Jahren |
|
zenstef - A z różnymi papierami przychodzili...
ale po prostu wielu po prostu najnormalniej nie zna podstaw z życia i nie potrafi najnormalniej porozmawiać w zakresie ich nauki... - vor 14 Jahren |
|
Hermenegilda - Czyli kolejna konkluzja jest taka, jaka przedstawia Ewa "Można mieć papier w głowie "pusto";)"
Ja nie mam za duzo papierow, ale chetnie bym dla Ciebie pracowala. Pozdrawiam - vor 14 Jahren |
|
zenstef - Do Hermenegilda. Nie, pracodawca bardzo szybko zauważy papier w głowie ;)
Ja mam na teraz różne swoje problemy ;) a na teraz myślę o ludziach, którzy potrafią się wczuć w codzienne problemy... Mam nadzieję, że dotychczas wybierałem dobrze ;) - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
zenstef - A te swoje papiery to sobie możecie schować gdzieś :)
Trzy szybkie pytania są dla mnie na razie w przewadze :) i tak mogżecie się uczyć do końca swojego zakitranego życia :) Jest to raczej smutne... ale te Wasze papierki są raczej smutne :( - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
zenstef - A do czego teraz dążycie po studiach?
Coś się Wam raczej udało :) A do kogo mamy mieć teraz pretensje? Na pewno nie do siebie, bo system edukacji jest taki jaki jest :( Raczej tłukli Wam w głowy nie to co potrzebne w codziennym życiu, a później są tylko pretensje... - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
zenstef - Jak na moje to nie musisz go robić w Wordzie. Jesteś Madziu bardzo dzielna
i tylko tak trzymaj dalej. Z tymi kilkoma akademickimi tekstami, to sobie spokojnie poradzimy bez CAE. pozdrawiam, Zenek - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
![]() | TopMan |
M | Megan273 |
TopMan - Czyli dublujesz Nasze wczesniejsze wypowiedzi.
A swoja droga, jeszcze nigdy nie slyszalam by ktos dostal dobra prace tylko dlatego, ze posiada CEA. Chyba,ze w Chinach. - vor 14 Jahren |
|
Megan273 - Tak samo jest z matura, a obecnie rowniez z dyplomem studiow wyzszych. Kwestia gustu, co sie uznaje za przydatne, a co nie.
-
vor 14 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.