N | nonia |
![]() | Marcini1987 |
jerzy_pozoga - Witaj Marcini1987,
Przeczytłem i zanotowałem podstawy gramatyki z ang.pl- dobre, mądre i czytelne wypisy na wielu stronach. Dziekuje. - vor 12 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Ewa-Sally |
![]() | jerzy_pozoga |
ipon - Jerzy wspaniała odpowiedż super .Ostatnio znalazłam duzo pozytywnych opinii o podręczniku Wielki przewodnik po gramatyce j. angielskiego.Zamówiłam i nie mogę się doczekać.Duży plus ode mnie za Twoją informację pozdrawiam serdecznie :)
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
jerzy_pozoga - Dzięki Ipon-ka za poparcie. Ja, jestem w B1/B2 w gramatyce. Robię błędy. W razie czego poproszę o korektę.
------------------------- Ipon-ko, proponuję tobie zakupić dobry zbiór gramatyki w ks. Michael SWAN, Practical English Usage. Ks. łatwo dostępna. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren |
|
ipon - Ja też się gubię z pisania słabo ale buzia już mi się nie zamyka jak mówię po angielsku.Ręce tylko opadają bo ktoś z uczniów bardzo mnie nie lubi i minusuje moje odpowiedzi na pytania, nieważne link czy moje słowo pisane.Robi wszystko aby mnie zniechęcić do odpowiadania ,nie wiem o co mu chodzi z tą jego nienawiścią.Mam pytanie skończyłam poziom A1 wszystkie testy zdane a na profilu jestem nadal na poziomie A1 robię lekcje z B1 ,robię testy a profil ani drgnie może mi coś podpowiesz Drogi Jerzy?
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
0 |
jerzy_pozoga - Ipon-ko, pewien mądry lekarz poradził mnie abym się uczył w stanie uspokojenia wewn.i ciszy. Toteż od kilku lat popijam chińską zieloną herbatę oraz nie używam cukru białego w ogóle. Lubię zagryzać słodkie owoce i gotowane gruszki ponieważ zawierają nieszkodliwe cukry proste.
Pozdrawiam, JKP. - vor 12 Jahren |
|
ipon - Jerzy superowo ja też lubię spokój i wyciszenie zieloną herbatkę popijam namiętnie a owoce uwielbiam.Odkryłam w Anglii w pakistańskich sklepach płaskie brzoskwinie tak się nazywają ale smakują rewelacyjnie.Zapraszam na następną filiżankę zielonej herbatki :)
-
vor 12 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Co do zdań wielokrotnie złożonych, skoro jesteś na początku drogi edukacyjnej, to może za dużo od razu chcesz? :)
Konkrety o szyku są niżej. - vor 12 Jahren geändert: vor 12 Jahren