O | ola2611 |
![]() | zorija |
jerzy_pozoga - Witam zorija, Ja już TO miałem. Oceniam TO jako coś normalnego. Dla przykładu- jeden rok temu miałem 5 czerwonych gwiazdek, 7 miesiecy byłem za granicą I brak łączności z eT. Moje gwiazdki spadły do 2 szarych.
------------ Przykład drugi-TLK ma aktualnie 1 szarą gwiazdkę, a św. pamięci Zenstef był najwyżej notowany I również widziałem 1 szara gwiazdkę. Wniosek- stałe uczestnictwo podtrzymuje wypracowane gwiazdki. Pozdrawiam, JKP. - vor 12 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | jerzy_pozoga |
![]() | quantum137 |
D | Denik |
ipon - Zorija minuty jak Ci wyjaśnił kolega to nie godziny.Między poszczególnymi szczebelkami dzieli nas 100 godzin.Jeśli 6 miesięcy temu byłaś na urlopie i teraz coś Ci spada to nie wiem co jeśli nie byłaś obecna na tutorze.Może Ci spaść jeśli 6 miesięcy temu byłaś bardzo aktywna a po 6 miesiącach byłaś pasywna ale tutor odlicza lub dodaje godziny a nie minuty 100 godzin a nie 100 minut.Pozdrawiam Zorija
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+1 |
zorija - załapałam,że chodzi o godziny a nie minuty- rzeczywiście , nie było mnie tylko 2 tygodnie -byłam we Włoszech - a tam gdzie przebywałam kazali sobie płacić 4 euro za godzinę dostępu do wi - fi! masz pojęcie? swoją drogą bardzo brakowało mi tych lekcji- człowiek się przyzwyczaja do nauki - i chwała Bogu!
-
vor 12 Jahren
|
+1 |
Ile godzin zostało do następnej rangi?
Czy ktoś się orientuje jak działa system dziennego dodawania godzin?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.