M | mikusigugus |
Mówiąc o sobie, warto jest również wiedzieć jak wspomnieć skąd jesteśmy:
I am from... = Jestem z...
I am from England. = Jestem z Anglii.
I live in... = Mieszkam w...
I live in London. = Mieszkam w Londynie.
![]() | prochemist93 |
motylica113 - co to jest ten prof. Henry 6.0 ?? już wiem looknełam w google - ale jest lepszy od etutora?
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
|
prochemist93 - @^motylica113: Dokładnie e-tutor jest lepszy wady profesora to:
- awaryjność (może zależy od wersji- ja używałem pierwszego wydania bez aktualizacji) raz na jakiś czas cały progress "idze w łeb" ponieważ wyskakuje Ci bład który uniemożliwia odpalenie profilu, i trzeba lecieć od nowa wszystkie słówka - brak rozróżniania synonimów. Dla Henrego "contain / consist of/ indclude " to jest to samo. zero wyjaśnienia co gdzie i w jakich sytuacjach się używa. - No i najważniejsze, po dłuższym czasie nużące ćwiczenia, które nudzą... nie oszukujmy się - No i brak mobilności, stajesz się "więźniem komputera", ponieważ program nie ma mobilnych i online powtórek jak etutor. - vor 11 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
W | wit114 |
![]() | rupcio |
M | mikusigugus |
M | mikusigugus |
Ewa-Sally - Darmowy jest [nazwa usunięta ze względu na niezgodność z regulaminem]. Można sobie wczytać dowolne gotowe bazy fiszek, (ale nie wszystkie się trafiają z dźwiękiem), można je też przygotować samodzielnie. System powtórek podobny jak na eT, możliwe są powtórki w dwie strony. Nadaje się do nauki dowolnych rzeczy, nie tylko słówek, może być i tabliczka mnożenia.
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
![]() | motylica113 |
R | renatabaczek |
bird - Podpowiem, że na gołębia miejskiego mówimy "pigeon". "Dove" to określenie na mniejsze gatunki oraz określenie poetyckie (np. gołąbek pokoju, gołębica z Arki Noego czy właśnie gołąbki w piosence Prince'a).
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
Jak szybko mogę znaleźć angielskie czasy?
problemy z powtórkami muszę dwa razy nacisnąć pierwszą litere tego słowa
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.