![]() | AndrzejBachta |
![]() | askawska |
simmy - Bez inwersji tworzymy jeszcze pytania pośrednie i pytania pośrednie zamknięte.
Could I ask why you have opened the door? Can I ask you if you live in a big city? W obu tych przypadkach nie używamy inwersji. - vor 11 Jahren |
|
askawska - Celna uwaga. Wprowadzałam swój dopisek w tym samym czasie, kiedy pisałeś/pisałaś swój komentarz. :)
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
+1 |
simmy - Nie ma sprawy, ode mnie plus za bardzo dobrą, wyczerpującą wypowiedź:) a komentarz pisałEm:)
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
|
ipon - askawska Twoja wiedza jest mega zapierająca dech w piersi.Czytam Twoje odpowiedzi i jestem pełna podziwu za profesjonalizm.Ciekawa jestem gdzie zdobyłaś tę wiedzę czy możesz o tym napisać?Chylę czoła przed Tobą ,jesteś dla mnie absolutnym AUTORYTETEM w kwestii angielskiej gramatyki.Mocno,mocno pozdrawiam
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
Renichorn - Moim autorytetem jesteś również! Wyjaśnienia są precyzyjne i napisane prostym zrozumiałym językiem - dziękuję. Uczę się przy okazji. Pozdrawiam mile.
-
vor 11 Jahren
|
|
askawska - Dziękuję Wam za miłe słowa.
Droga ipon, wiedzę zdobywałam latami, a znajomość gramatyki (i umiejętność jej klarownego tłumaczenia przy okazji) jest mi niezbędna w pracy. I choć na eutorze znalazłam się trochę przez przypadek, wcale nie po to, by się nauczyć angielskiego, okazuje się, że wciąż można sporo wynieść z wyjaśnień innych użytkowników forum i z zamieszczanych przez nich linków (za co z kolei chwała także Tobie, ipon) Pozdrawiam. :) - vor 11 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
It's not a good start. It's a not good start.
Problem z przejściem do dalszej części lekcji.
Subtitles-- jakość, poprawność, przydatność napisów w filmach, utworach muzycznych itd.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.