M | maksymilian0909 |
![]() | zaz2013 |
ipon - zaz jesteś niesamowity.Twoje odpowiedzi to brylany.Gratuluję wiedzy i zaangażowania w udzielanie odpowiedzi.Podziwiam i czerpię masę super wiadomości.Szkoda,że to nie Ty opracowywałeś treść gramatyczną Tutora.
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
zorija - gdyby tak zaz i quantum połączyli siły - to jakiż wspaniały podręcznik gramatyki by stworzyli!
-
vor 11 Jahren
|
+3 |
ewa159 - Skoro już autorzy nowego podręcznika do nauki gramatyki angielskiej zostali wybrani, to ja bym optowała za tym, byście i Wy, dziewczyny, miały współudział w redagowaniu nowej, rewolucyjnej pozycji na rynku księgarskim. Autorzy mieliby z Was ogromny pożytek. Jesteście jak archeologowie, którzy dokopią się do tego, do czego teoretycznie dokopać się nie można:-) Mam jeszcze jeden nick do zaproponowania, jakby co;-)
W każdym razie jestem za:-) A co na to wszystko zaz2013 i quantum? :-) - vor 11 Jahren |
|
quantum137 - > Skoro już autorzy nowego podręcznika do nauki gramatyki angielskiej zostali wybrani
Dobre!:) W sumie pomysł ciekawy ale raczej pracochłonny. Od jakiegoś czasu myślę o blogu i w sumie mógłby być w części o gramatyce angielskiej:) - vor 11 Jahren |
|
zaz2013 - "nowej, rewolucyjnej pozycji na rynku księgarskim." - coś jak "Gramatyka angielska na wesoło"? "English Grammar According to Zaz"? Nie ma sprawy. Szkoda, że mój major poszedł w kierunku literatury, bo to dobry pomysł :D.
-
vor 11 Jahren
|
|
ewa159 - Quantum, nie myśl tyle:-) bo tylko tracisz czas, który mógłbyś już spożytkować na łopatologiczne wyjaśnianie zawiłości językowych. Upraszam się o namiary na bloga, bo coś mi się wydaje, że w ogóle może być ciekawy:-)
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
+1 |
ewa159 - Właśnie coś takiego. Panowie, to jest odezwa do Was:-) Kompendium wiedzy, które niech nawet będzie "na wesoło":-)
I wszystko w jednym miejscu. Nie będzie trzeba skakać po tych Waszych komentarzach. Zaraz nas maksymilian0909 przegoni ze swojej strony;-) - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
|
quantum137 - Spoko, jak blog będzie online dam namiary na niego, myślę że pod koniec stycznia powinien już jakoś wyglądać. Obecnie pracuję nad innym projektem i mam niestety mało czasu grrrr
- vor 11 Jahren |
|
zorija - ja tez chcę bloga i gramatyki na wesoło "According to Zaz"!
Ewa159- dzięki za zachętę- będę kopać jeszcze głębiej - obiecuję. - vor 11 Jahren |
+1 |
ewa159 - "According to Zaz... in close cooperation with Quantum":-)
Zorija - nie wątpię, że tak będzie:-) - vor 11 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Jakie jest prawidlowe rozwiązanie, bo nic co wpisuję nie pasuje
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.