ANMELDEN

Dlaczego lektor nie czyta niektórych wyrazów z lekcji?

vor 11 JahrenLetzte Aktivität: vor 11 Jahren
witam, dlaczego lektor nie odczytuje czasem wyrazów? W lekcji 18 na poziomie A1 nie można przez to wykonać polecenia, mianowicie chodzi o obrazek związany z tańcem i nie czyta słówka "die Tanzefläche". Pozdrawiam
S
secik11

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 2

Witam,
jeśli w jakimś elemencie lekcji brakuje nagrania, zostanie ono z pewnością dodane. Czasami jest to kwestia czysto techniczna i plik dźwiękowy zostaje podpięty do hasła od razu, istnieje jednak możliwość, że słówko jest nowe w naszej bazie i dopiero czeka na nagranie. Regularnie uzupełniamy bazę nagrań dzięki pracy lektorów - native speakerów, należy jednak spokojnie czekać, bo wiąże się to z zebraniem odpowiedniej ilości materiału umożliwiającego przygotowanie takiego zlecenia.
Pozdrawiam
justynazaba

Jestem nowym użytkownikiem kursu j. niemieckiego i już na samym początku dziwi mnie, że brakuje nagrań do słów początkowych lekcjach - np. w lekcji 1: Tschüss! oraz Hallo! mogę się domyślać, jak to brzmi, ale nie mam 100% pewności.... albo w lekcji 2: der SMS-Austausch, sich auf etw freuen. To trochę denerwujące, ponieważ nie wiadomo jak długo należy "spokojnie" czekać na "zebranie odpowiedniej ilości materiału"...
baassiam

Ähnliche Threads