![]() | Ewa-Sally |
Risager - Ewa, dzięki za odpowiedź. Faktycznie wszystkie podane wątki dotyczą tego problemu (jeden z nich nawet sam założyłem ;)), ale tak na prawdę żaden nie daje jasnej odpowiedzi. Wynika z nich, że poziom przeskakuje kiedy chce i nie jest to jasno sprecyzowane. Może ktoś z Was kontaktował się w tej sprawie z działem techniczny eTutor i dostał odpowiedź, jaki algorytm tym steruje? Ustawianie ręczne, czy ponowne wykonywanie testu sprawdzającego, oczywiście mnie nie interesuje :)
-
vor 11 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
E | ewelina2014 |
Risager - Ewelina, dzięki za odpowiedź, ale prawdę mówiąc nie o to mi chodziło ;) Mam tu na myśli algorytm sterujący automatycznym określaniem poziomu na podstawie przerobionego przeze mnie materiału, a nie ponowne wykonywanie testu kwalifikacyjnego :)
-
vor 11 Jahren
|
|
Ewelina79 - No przecież materiał (zazwyczaj) robi się po kolei i idzie się dalej i dalej, od poziomu do poziomu więc jaki algorytm sterujący określeniem poziomu?
-
vor 11 Jahren
|
|
Risager - Problem w tym, że wykonanie materiału nie skutkuje zmianą poziomu i właśnie dlatego dociekamy, co jest tego przyczyną i od czego jest to uzależnione.
-
vor 11 Jahren
|
|
Risager - Tak jak pisałem powyżej, ręczne ustawianie poziomu, czy ponowne wykonywanie testu sprawdzającego, oczywiście mnie nie interesuje :) Tu chodzi jedynie o automat.
-
vor 11 Jahren
|
|
Jak działa automatyczne określanie poziomu zaawansowania?
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.