A | arabowski |
![]() | Ewa-Sally |
arabowski - O tych trudnych elementach to wiem. Ale wymyślił ten pracownik e tutor :/
A potem mam skojarzenie, że znam słowo znam słowo ale nie potrafię sobie przypomnieć polskiego znaczenia :/ Odwrotnie mam mniejsze problemy... Czyli rozumiem nie istnieje tutaj nic takiego. A szkoda, bo moim zdaniem mogłoby to bardziej zróżnicować naukę. - vor 11 Jahren |
|
Konboj - Z jednej strony masz rację ale można to rozwiązać również inaczej. Zacznij czytać książki po angielsku badź cokolwiek innego - to jest bardzo dobry sposób by uczyć się w drugą stronę :)
-
vor 11 Jahren
|
|
arabowski - Czytam, jak najbardziej. Super sprawa :) Mnóstwo słówek w ten sposób mi wpada do głowy. Niemniej efektywniej zapamiętuję słówka przy powtarzaniu w sposób z angl na pl.
-
vor 11 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | zorija |
![]() | japonskiwachlarz |
Czy ktoś mógłby polecić, doradzić dobrą książke do nauki przedimków, przyimków i...
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.