A | alorenz |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
G | Gevelka |
peters40 - Dzieki za odpowiedz,
jestem tutaj dopiero od miesiaca i chcialem sie dowiedziec czy warto wykupic ten kurs.Zgadzam sie ze nauke o zwierzetach mozna odlozyc na pozniej. Pozdrawiam - vor 11 Jahren |
|
![]() | stefankmiot |
Gevelka - Jak często używasz słowa pchła albo goryl? Chodzi mi o to, że ja wolę się skupić na czymś, czego używam. Dopiero gdy będę się w stanie swobodnie porozumiewać mogę sobie ubogacić słownictwo. Wiadomo, każdy wybiera taką drogę jaką uważa za słuszną. Nie musisz się ze mną zgadzać
-
vor 11 Jahren
|
|
stefankmiot - Ok, ale jak zaczynasz się uczyć na poziomie Business English (czyli właściwie B2 i wyżej) to zakłada się, że wszystko co jest używane najczęściej masz w małym paluszku...
Po co więc zabierać się za najwyższe poziomy, jeżeli nie zna się podstaw? - vor 11 Jahren |
-1 |
peters40 - po pierwsze nie wiesz jak wyglada moja znajomosc angielskiego,po drugie czy ty wladajac swoim ojczystym jezkiem znasz wszystkie slowa z zakresu zoologii,giologii,chemii,botaniki albo motoryzacji?jesli tak to jestes the best
-
vor 11 Jahren
|
-1 |
Pytanie dotyczy ćwiczenia B2-18 tzn. who vs whom
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.