K | Kephtu |
![]() | rupcio |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | racuch1976 |
beatusmartinus - A to są te tak zwane "skrócone" lektury? Czy też mamy całą, oryginalną książkę do przeczytania? Tak się pytam, bo ja do tej pory czytałem takie przerobione, skrócone lektury, gdzieś tak po około 40 stron.
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() | zaz2013 |
rupcio - Stronka jest super, dzięki ZAZ. Może poleciłbyś jakieś książki, zwłaszcza takie z których sam korzystasz lub korzystałeś. Interesują mnie zwłaszcza pozycje leksykalne rozstrzygające który z synonimów użyć w danej sytuacji.
-
vor 11 Jahren
|
|
zaz2013 - <<pozycje leksykalne rozstrzygające który z synonimów użyć w danej sytuacji.<<
Nie bardzo rozumiem :/ Nie korzystałem z tych książek, ale przeczytałem dwie z nich (poziom elementary) i fajnie się czyta. Jest - jak na poziom elementary - dużo czasów, m.in. Past Perfect, ale słownictwo jest proste. Wiem, że w księgarniach bywają też takie 'adapted books' w wersji drukowanej. - vor 11 Jahren |
+2 |
![]() | slinkam |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.