C | canela |
L | lepsi1 |
lepsi1 - Myślę że ma jeszcze małe pojęcie o czasach i że jeszcze dużo pracy przed nią:)Ale z czasem , mam nadzieję , zrozumie swój błąd:)
-
vor 14 Jahren
|
|
lepsi1 - Dziękuję:)Postarałam się:)Może dziewczyna zrozumie w końcu:)Nie ma się co denerwować. Pozdrawiam
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Masz racje a Twoja odpowiedź jest bardzo dobra i nie mniej mi za złe, że coś do niej dodałem ;) Serdeczne pozdrowienia ode mnie lepsi1.
PS. czasowniki z III kolumny zakończone na -ed to tez past participle :) - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
lepsi1 - Oczywiście , chciałam jej tylko zaznaczyc że do regularnych dodajemy końcówkę "ed" a nieregularne stosujemy podłóg innych zasad:). Pozdrawiam serdecznie
-
vor 14 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
lepsi1 - Oczywiście , 3 os.l.p have/has. Dzięki quantum , gdzieś mi to umknęło w natłoku myśli:)
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Nie ma za co, i tak o tym wiesz, a każdemu zdarzy się coś przeoczyć, mi też. Do usłyszenia.
-
vor 14 Jahren
|
|
Jak poprawnie przetłumaczyć zdanie "I have been cutting tomatoes for the salad"?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.