![]() | edyta1816 |
![]() | Ewa-Sally |
edyta1816 -
Ewa-Sally zle zrozumialas moje pytanie i wiem ze plusy sa do dodawania bo na etutor troche juz jestem :)ale rowniez dziekuje za checi do pomocy :):):) - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
+1 |
Ewa-Sally - Dobrze zrozumiałam, bo link z opisem dotyczy tego drugiego sposobu, ręcznego, kiedy plusikiem się nie da. Przykro mi, że nawet nie zechciałaś zajrzeć do podanego linka, bo byś się przekonała.
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
edyta1816 - MASAKRA ... bardzo ciebie przepraszam...masz racje ze ten link to zawiera !!!!!!! poprostu link mi sie otworzyl prawie ze na koncu tej strony i wyzej nie sprawdzalam co pisze.... DZIEKUJE CI SLICZNIE I JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA SWOJ BLAD!
Pozdrawiam - vor 11 Jahren |
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
G | Gevelka |
edyta1816 - Dzieki wielkie za opowiedz Gevelka. Sprobuje w taki sposob. Ale ogolnie etutor moglby ta sprawe ulatwic nam i dac ten plusik przy kazdym zdaniu. Aby cenne i potrzebne zdania mozna bylo dodac.
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
Sugestia odnosnie powtorek pełnych zdan
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.