![]() | beatusmartinus |
![]() | futbolowa |
mlesniewska1 - To są niestety coraz częstsze problemy wielu aplikacji. Świat informatyczny idzie tak bardzo szybkimi krokami do przodu, że nie zawsze odbiorcy zawartości treści internetowych nadążają z aktualizacją swoich przeglądarek, ale też twórcy aplikacji nie dostosowują na czas kodów swoich stron do najnowszych wersji wszystkich przeglądarek. A nawet tych najpopularniejszych jest przecież kilka, plus jeszcze mobilne. Sama korzystam z dwóch przeglądarek, bo czasami jak coś 'zacina' albo kiepsko się wyświetla na jednej, to na drugiej może być lepiej.
Więc twój problem może być tego właśnie rodzaju. - vor 8 Jahren |
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | milktv |
futbolowa - Dobrze wiedzieć, że nie jestem z tym sama. Początkowo myślałam, że to wina komputera, ale windowsowy rejestrator dźwięku zadziałał normalnie. Uznałam więc, że winny jest eTutor, ale wtedy sprawdziłam Firefoksa i wszystko było dobrze. Ech, tak bardzo lubię Chrome, a ostatnio wieczne problemy...
-
vor 8 Jahren
|
+1 |
![]() | dawidturek |
jfifielski - Ok..........................................................................................................................................................................................................................................................................
-
vor 8 Jahren
|
|
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.