![]() | Ajdija |
pako eTutor Mitarbeiter |
magdawell7 - Tak. Ten wpis został zamieszczony 3 lata temu. 'W przygotowaniu'. Na etutorze jestem ponad 2 lata, a z niemieckim nic sie nie zmienilo. Rozszerzona matura z niemieckiego idzie duzymi krokami, nie, przepraszam, ona biegnie szybciej niz Usain Bolt. Czy mozna liczyc ze w tej sprawie w najblizszym czasie sie cos zmieni??
-
vor 12 Jahren
geändert: vor 12 Jahren
|
+2 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | princesszelda |
![]() | Wampirka |
Z | zolty |
![]() | p0mek |
![]() | lamia_wroc |
![]() | loui13 |
![]() | MyOwnHeroin |
Z | zenstef |
![]() | pdobies |
![]() | e-kasper |
![]() | kowkas |
![]() | Jokasta |
KazimieraB - podstawy znajdziesz tutaj - ja wybrałam włoski - angielski i ćwiczę włoskie słówka z tłumaczeniem po angielsku http://www.internetpolyglot.com/
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
+4 |
KazimieraB - a znasz....
http://www.busuu.com/pl/user/register - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+2 |
efogt - Kazia , czy ten "busuu" jest całkowicie bezpłatny? Bo czytając regulamin można w drugim punkcie znaleźć różne sumy. Chciałam się tam zarejestrować ale odstraszyło mnie to. Choć pisze"zarejestruj się teraz za darmo". Możesz coś bliżej powiedzieć? Pozdrawiam:)
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
+2 |
A | auditlog |
marlenaseoul - Ale nie ma tam takiego dobrego słownika i dodawanie słowek jest jakieś inne niż tutaj.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | quantum137 |
![]() | darekdarski |
Z | zolty |
quantum137 - kwiecień jej trochę to odległe ... czy można chociaż obrazki z tych języków udostępnić + jakieś minimalne wzmianki gramatyczne? Czy jednak musimy czekać na całość?
-
vor 13 Jahren
|
+2 |
japonskiwachlarz - Niestety, nie planujemy na razie tworzenia nowych kursów. Chcemy skupić się na rozwoju obecnych. Pozdrawiamy :)
-
vor 11 Jahren
|
|
![]() | kowkas |
![]() | bird |
E | energumen |
![]() | Bilberry |
![]() | mniszka |
![]() | quantum137 |
marlenaseoul - Nie wiem, albo coś ze mną nie tak,a le ja widzę sam angielski w waszych linkach.
-
vor 13 Jahren
|
|
![]() | chowek |
chowek - Błąd zgłoszony:)
Mam nadzieje że szybko to poprawią.... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
|
bird - No to mamy pomieszanie - istna Wieża Babel. Jestem za tym, aby angielski zostawić w spokoju, nie łączyć go z innymi językami. Czy nie można po prostu utworzyć odrębnego słownika pod innym adresem?!
-
vor 13 Jahren
|
|
J | jredlicka-dysko |
![]() | kowkas |
L | LunaRad |
foxy2 - mam nadzieje że to "całkiem niedługo" minie na prawdę szybko :) też już nie mogę się doczekać niemieckiego :)
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
I | irky33 |
DAD - Na pewno będzie trzeba wykupić nowy abonament na inny język. Za darmo... umarło.
D. - vor 13 Jahren |
+2 |
A | Andariel |
? | Gość |
![]() |
+1 |
Bilberry - widać, że jeszcze nie gotowy
jest kot https://www.diki.pl/slownik-niemieckiego/?q=student#q=katze ale nie ma studenta https://www.diki.pl/slownik-niemieckiego/?q=student#q=student ciekawe co by się stało jakbym dodał do powtórek (plusikiem przy haśle) czy miałbym powtórki angielsko-niemieckie? - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+1 |
quantum137 - "wyciągnij kota z pralki" - biedny kot!
Nie wiem ale przy rozpoczynaniu nauki innego języka raczej mało przydatne zdanie. Nie lepiej podać przykład, który ma większą szansę na bycie użytym...? Wymowy brak - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+4 |
foxy2 - Jak dodajemy plusikiem powtórki z niemieckiego to tworzą się oddzielne powtórki dla Niemieckiego :)
A wejść tam można poprzez kliknięcie na swój profil i na dole strony jest napisane "Języki których się uczę" i tam można wybrać angielski, niemiecki i się przełączać między nimi :) - vor 13 Jahren |
+2 |
![]() | kowkas |
zehoss - Może trzeba zmienić język nauki na niemiecki?
Chyba tutaj można zmienić: https://www.etutor.pl/moje-slowka/?llang=de (na dole strony) - vor 13 Jahren |
+1 |
D | domek88 |
![]() |
+1 |
ciasteczka - Przyłączam się do wszystkich czekających z niecierpliwością na niemiecki! Czy już coś wiadomo na temat premiery?
-
vor 13 Jahren
|
+1 |
M | marlenaseoul |
![]() |
|
![]() | mniszka |
![]() | Haku92 |
B | blackaquarius |
R | radmar2 |
![]() | chinyere |
![]() | hotaru85 |
![]() | Sylfana |
dawidek144 - Patrząc na ten temat od początku, to mam wątpliwości czy jakikolwiek nowy język pojawi się w ciągu 5 następnych lat.
Ciągle tylko "jest w przygotowaniu", "nastąpiło małe opóźnienie", "trwają prace" ... i tak w koło Macieju od 2 lat. Oczywiście nie czepiam się, bo to nie mój biznes, ale raczej nie ma na co liczyć z tym hiszpańskim. A szkoda bo mi jakoś inne platformy do nauki nie podchodzą tak bardzo jak nasz tutorek. - vor 13 Jahren |
|
quantum137 - Niestety od więcej niż dwóch lat bo jak tu zawitałem to niemiecki był już podobno na ukończeniu, było to 2 lata temu.
Czy nie lepiej napisać jak faktycznie jest, np. Niemiecki będzie dostępny za X miesięcy w niepełnej formie, a za Y miesięcy/lat zaoferujemy pełen jego kurs, pokrywający zakresem materiału wersje angielską. Przecież jeżeli za to faktycznie zabrali się nauczyciele to można mniej więcej przewidzieć ile to będzie trwało... - vor 13 Jahren geändert: vor 13 Jahren |
+4 |
hotaru85 - quantum137 niby tak, ale z jakiegoś powodu jest dostępna niemiecka wersja językowa serwisu, przecież nie wdrażaliby tego tak dla jaj ;)
-
vor 13 Jahren
|
|
V | Ville |
hotaru85 - Wir fordern die deutschen Etutor! ;) niestety jakichkolwiek oficjalnych informacji brak :(
-
vor 13 Jahren
|
|
temerity - fordern - kogo/co Akk. - den Tutor ;)
http://www.duden.de/rechtschreibung/Tutor podpisuje sie oczywiscie - vor 13 Jahren |
+1 |
![]() | chinyere |
A | auditlog |
futbolowa - Po to, żeby i z niemieckiego szła ;)))
Na moje oko taka platforma jest tak ogromnym przedsięwzięciem, że aby była doskonała, potrzeba naprawdę kilkunastomiesięcznej pracy wielu ludzi. Jasne, eTutor mógłby dać jakąś wersję wstępną, nierozbudowaną, marną - ale po co? Żeby zniechęcić użytkowników i co chwilę wprowadzać milion zmian? - vor 13 Jahren |
+3 |
Haku92 - Wydaje mi się że już jest bliska doskonałości i mogliby skupić się teraz na NIEMIECKIM.
-
vor 12 Jahren
|
-1 |
futbolowa - Przecież właśnie o niemieckim mowa ;) Musi być to przygotowane doskonale, aby można było wyjść z tym do ludzi.
-
vor 12 Jahren
|
|
![]() | chinyere |
Esency93 - Dokładnie tak! Ja absolutnie rozumiem, że taka praca pochłania bardzo dużo czasu i nie chciałabym korzystać z niedopracowanego serwisu, ale przybliżona data by się przydała. Chociaż orientacyjnie czy to styczeń 2013, lipiec czy niemieckiego będzie dane nam się uczyć dopiero w 2015 ;]
-
vor 13 Jahren
|
+4 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.