ANMELDEN

praca magisterska nt nauki języków obcych

vor 14 Jahren
bardzo proszę o pomoc w pisaniu pracy pt. ”Analiza i ocena technologii multimedialnych wspomagających naukę języków obcych” i wypełnienie ankiety [url]http://tinyurl.com/6cht6wk[/url]
z góry dziękuję!
hotaru85

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 8

Twoja ankieta jest trochę niedopracowana:

* W pytaniu 2 zaznaczamy ile uczyliśmy się danego języka, a w następnym określenie kompetencji językowych dla języka, którego uczyliśmy się najdłużej. W moim przypadku j. niemieckiego uczyłam się ponad 10 lat, ale już nic z niego nie pamiętam, natomiast j. angielskiego uczę się dużo krócej, ale czuję się w nim dość dobrze. Pytanie 3 sugeruje jednak, bym określiła swoje kompetencje dla niemieckiego, którego już zupełnie nie pamiętam (czyli daję wszystkie oceny na "1", chociaż w angielskim moje oceny byłyby dużo wyższe. Myślę, że cenniejsze dla Ciebie byłyby informacje o języku który jednak lepiej umiemy.

*w pytaniu 8 powinno być zaznaczone, czy chodzi ci tylko o osoby które wcześniej nie korzystały z narzędzi multimedialnych, czy też o osoby które z nich korzystały i maja zamiar dalej z nich korzystać.

*w pytaniu 9 nie jest zaznaczone czy dotyczy one również kursów multimedialnych (ja mam wątpliwości)

*pytania 9 - 11 powinno być w nich zaznaczone, że dotyczą osób, które korzystały z danych kursów.

Niby szczegóły, ale ludzie mogą na te pytania odpowiadać nie tak jak powinni...
Wampirka
vor 14 Jahrengeändert: vor 14 Jahren

bardzo dziękuję za konstruktywne uwagi! postaram się to poprawić
hotaru85

proszę bardzo.
Daj znać jak ankieta będzie gotowa, a chętnie ją wypełnię :)
Wampirka

Swoją też już wysłałam. Widzę, że dało się ją poprawić :)

ps. do Hotaru,
Jak masz problem z frekwencją, to poproś o tą ankietę na wątku językowym na wizaz.pl
Wampirka

Jak dadłem przekierowanie na tą stronkę, to tam się pokazał taki napis ,,pierwsza strona kobiecości" ;)
A nie masz Kasiu podobnych stronek dla mężczyzn?
Z
zenstef

haha,
To dobrze trafiłeś Zenku :cool:
Hotaru raczej ta strona się spodoba... tylko nie pokazuj jej żonie ani córce, bo to uzależnia ;)
Wampirka

[quote=Wampirka]haha,
To dobrze trafiłeś Zenku :cool:
Hotaru raczej ta strona się spodoba... tylko nie pokazuj jej żonie ani córce, bo to uzależnia ;)[/quote]

Hehe :) zgadzam sie, ja tam wsiąkłam 4 lata temu... :) Zresztą właśnie stamtąd dowiedziałam się o Tutorze, i to od Wampirki chyba.
W
Wiolaen

Tak sobie piszę, bo chcę sprawdzić czy został w końcu przestawiony czas na Forum

edycja: w końcu Administracja wysłuchała nasze prośby ;)
Z
zenstef

Ähnliche Threads