H | Hippolit |
![]() | Ewa_G1967 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | enio |
H | Hippolit |
inez7890 - nie czekaj aż kazde bedzie perfekcyjnie opanowane bo jak ktoregos zapomniesz bedziesz musial sie cofac;P a tak powaznie, wg mnie jak najwiecej czytac ile wejdzie nowych- nie zapamietasz wszystkich? trudno ale jakies napewno zostana a pozostale będa ciut głębiej a kiedys i tak wroca
-
vor 14 Jahren
|
|
O | obserwator |
![]() | bogusia.nidecka |
H | Hippolit |
![]() | Ewa_G1967 |
Ewa_G1967 - Tutaj mam jeszcze link do ciekawej strony jak skutecznie uczyć się jezyków:
http://www.antimoon.com/wiki/Polish - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Ewa, zapomnij o tym artykule. [link w komentarzu] To stek bzdur. Podam jeden przykład resztę przemilczę bo szkoda czasu.
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Na początku masz:
'Musisz słuchać i czytać poprawne angielskie zdania...czas na mówienie i pisanie przyjdzie później – kiedy posiądziesz już zdolność budowania poprawnych zdań i będziesz chciał władać angielskim bardziej płynnie.' - vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Później w tekście czytam:
'Naszym zdaniem, naukę angielskiego należy rozpocząć od nauki wymowy.' Całość jest laniem wody, trochę prawdy, więcej złych wskazówek, to moja opinia o tym. Pozdrówka! - vor 14 Jahren |
|
Ewa_G1967 - Quantum nie wiem czy jest to stek bzdur bo nie mam na tyle wiedzy na ten temat ale coś w tym zdaniu musi być odnośnie czytania i słuchania. Rzeczywiście jeśli w poczatkowej fazie nauki j ang utrwalimy złe nawyki trudno je później weryfikować. Ale to tylko moje zdanie.
-
vor 14 Jahren
|
|
Ewa_G1967 - Jeśli możesz podaj swoja skuteczna metodę na b dobra naukę j angielskiego. Od której sprawności zaczynać a może wszystkie na raz. Uzupełniajmy się!!!!
-
vor 14 Jahren
|
|
quantum137 - Jeremy Harmer Ci wszystko wyjaśni :-)
Metody skutecznej nauki to dużo materiału, niestety nie można tego napisać w 10 zdaniach a szkoda. - vor 14 Jahren |
|
Ewa_G1967 - Ok Dzięki!!
Quantum jak będziesz miał wiecej czasu proszę napisz mi o tym na priv!!! - vor 14 Jahren |
|
H | Hippolit |
![]() | gosiats |
![]() | bogusia.nidecka |
Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.