ANMELDEN

Gdzie teraz znajdują się opowiadania i nagrania?

vor 11 JahrenLetzte Aktivität: vor 11 Jahren
H
herrmaan

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 5

Społeczność->Pytania i tam po prawej stronie pod listą najaktywniejszych forumowiczów - tu znajdują się wypracowania (jeśli o to chodziło).

Po ostatnich zmianach nagrań nigdzie nie odnalazłam .
A
atusia73
herrmaan - dziękuję :) - vor 11 Jahren

Mi się w ogóle nie podoba nowy design eTutora, a zwłaszcza spis lekcji, przedtem było bardziej schludnie. Można prosić w ustawieniach o przycisk pozostawiający stary wygląd strony?
M
mgent
atusia73 - Proponuję poczytać forum. - vor 11 Jahren

Nie było mnie kilka miesięcy... sporo zmian tutaj zaszło.
Trafiłem na te wypracowania dzieki temu tematowi, ale nagrań nie potrafię odnaleźć.

Czy ktoś, a przede wszystkim administracja mogłaby wskazać gdzie się znajdują?
No i dlaczego ukryte?
DAD
japonskiwachlarz - Niestety, dział Nagrania został całkowicie ukryty, ponieważ nagrania w nim zamieszczone nie były komentowane przez użytkowników. Swoje własne nagrania i wypracowania zebrane w jednym miejscu znajdziesz po kliknięciu na swój login i przejściu do zakładki Pytania i prace. - vor 11 Jahren
DAD - Szkoda. Ja akurat komentowałem. Dodatkowo pozwalało także osłuchać się z tekstem innych.
Nie zupełnie rozumiem więc komu to przeszkadzało, mogło być pod takim samym krótki linkiem jak wypracowania.
- vor 11 Jahren

https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/sugestia/513270-Link_do_nagran_uzytkownikow.html?unread

Jeśli ktoś jeszcze chciałby móc posłuchac nagrań innych, kliknijcie proszę plusik przy tej sugestii.
DAD

Nagrania poszczególnych użytkowników można znaleźć w ich profilach, ale ponieważ nie każdy użytkownik je zamieszcza, to najpierw trzeba byłoby zgadnąć kto to robi, a potem szukać użytkowników i wchodzić w ich profile.
A już żeby znaleźć nagrania na konkretny temat, to chyba należałoby zatrudnić wróżkę...

Stara zakładka ze wszystkimi nagraniami jest tu: https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/nagrania-angielskie/
Ewa-Sally
DAD - Dzięki Ewa za info.
Faktycznie utrudnili wszystko. Pewnie w imię najnowszych badań e-learningowych...
- vor 11 Jahren

Ähnliche Threads