ANMELDEN

Oferta eTutor w związku z abonamentem na Premium eTutor

geändert: vor 14 Jahren
Oferta eTutor w związku z abonamentem ,,Premium" eTutor:

,,...* konsultacje językowe za pośrednictwem poczty elektronicznej,
* rozwijanie wszystkich umiejętności językowych: czytania, słuchania, pisania, mówienia,
* dostęp do materiałów szkoleniowych i listy zadań do wykonania 24 godziny / dobę."

Akurat kończy mi się abonament na ,,Web", zastanawiam się nad abonamentem ,,Premium" i mam tylko takie pytania w związku z wykupieniem abonamentu ,,Premium" eTutor:
-Czy są jakieś ograniczenia w związku z Abonamentem ,,Premium"?
-Czy za te określone pieniądze w ramach miesięcznego Abonamentu ,,Premium" mogę wysłać do sprawdzenia tylko tekst z określoną ilością wyrazów?
-Czy ilość wymawianych słów w nagraniach wpływa na określony miesięczny limit?
-Jak przedłużę pakiet ,,Web" to mogę liczyć na jakąkolwiek pomoc dydaktyczną ze strony eTutor?

Z góry dziękuję Administracji za odpowiedź.
Oferta handlowa jest raczej ogólna i bardzo proszę o szczegóły.

Z
zenstef
zenstef - A jak się rozwiną wszystkie umiejętności językowe to się dopiero okaże ;) - vor 14 Jahren

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 4

Informacje na temat obowiązujących limitów można znaleźć na stronie: https://www.etutor.pl/zamowienia/oplaty/sprawdzanie-prac/

Limity są dość wysokie i większości osób w zupełności wystarczają, nawet przy intensywnym pisaniu.

Pakiet eTutor angielski (poprzednia nazwa Web English) nie obejmuje opieki nauczyciela.
pako
eTutor Mitarbeiter

Mam nadzieję, że rozumię dobrze.
W ciągu jednego miesiąca mogę przesłać do sprawdzenia 2500 słów.
1-dna minuta nagrania = 125 słów.

Użytkownicy ,,Premium" dają również zapytania w -Pytania-.
Czy ilość wyrazów zawarta w zapytaniu lub odpowiedzi nauczyciela wpływa na ogólną ilość wyrazów w ramach miesięcznego limitu ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

ps. to znaczy, że za ocenę mojej mowy /20 min./ bym musiał zapłacić prawie 100 zł ?
Z
zenstef
vor 14 Jahrengeändert: vor 14 Jahren

Liczy się tylko długość tekstu / nagrania użytkownika.

Sprawdzanie prac jest tylko jedną z części usługi. Cena składa się z podatku VAT (23%), kosztu licencji na pakiet eTutor angielski wliczonej w cenę oraz wynagrodzenia nauczyciela, który sprawdza prace, monitoruje przebieg nauki, przydziela zadania i komunikuje się mailowo z kursantem.
pako
eTutor Mitarbeiter
vor 14 Jahrengeändert: vor 14 Jahren
zenstef - Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam i życzę eTutor dalszych sukcesów
- vor 14 Jahren

A co z limitem na forum? Nie mogę dodać wątku (nie zakładałam wcześniej żadnego) ani zadać pytania (tylko jedno zadałam jak dotąd, kilka dni temu). Dzisiaj chciałam dodać nowe, a tu informacja, że limit na dzisiaj został przekroczony, zapraszamy jutro- tak mnie więcej to brzmiało. Czy może mi to ktoś wyjaśnić?
absolwentka
quantum137 - Jest jakiś limit na forum? - vor 13 Jahren
Tez_ja -
Pierwsze słyszę. Niespodzianka świąteczna?
- vor 13 Jahren
Pawel3 - Też dzisiaj na to trafiłem :P - vor 13 Jahren
Wampirka - No to ładnych rzeczy się dowiaduję na święta... :( - vor 13 Jahren
absolwentka - Oto treść: "Nie możesz dodać kolejnego wątku, ponieważ limit liczby wątków dodanych w dzisiejszym dniu został przekroczony.

W celu dodania nowego wątku, zapraszamy jutro".

Widzę, że wy wiecie tyle, co i ja;p;)
Może coś robią, ale w święta....
- vor 13 Jahren
quantum137 - Pan serwer ma święta albo mu się cyferki świątecznie mylą :D - vor 13 Jahren
absolwentka - Może;)
W sumie dobrze się stało, bo zadałabym głupie pytanie;p Dobrze wiedziałam, że w zdaniach typu I like/ love itp. do czasownika dodaje się końcówkę -ing, np. I love going to the cinema. Pomimo tej wiedzy zastanawiałam się cały dzień nad kilkoma zdaniami w czasie teraźniejszym, bo myślałam, że zawierają błędy;p Głupia blondynka!
- vor 13 Jahren
quantum137 - Don't be so hard on yourself though. - vor 13 Jahren

Ähnliche Threads