? | Gość |
Chcesz mieć przyjaciela w Anglii. Znalazłeś osobę, która chce mieć przyjaciela w Polsce. Napisz e-mail, w którym:
Użyj 20-50 słów.
Useful vocabulary |
---|
|
M | mchuchro |
quantum137 - koleżanko, jak już się udzielasz to nie pisz bzdur. Cała Twoja rada to same niedorzeczności.
jeszcze zjadłeś 'to' po drugim forward! Forma ciągła nie jest bardziej poprawna. replay jest w tym znaczeniu błędem. reply i wiele innych odpowiada na list/pytanie/prośbę itp. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
quantum137 - Do tego piszesz, że 'replay i answer są w tym wypadku poprawne' NIE SĄ POPRAWNE -> sprawdź brak -ing przy look.
To są BŁEDNE zdania. - vor 14 Jahren |
|
TLK - quantum137 - popatrz na reputację swoja i kolegi - na Twoje i kolegi zaawansowanie - prosze bądź cierpliwszy Ty też kiedyś zaczynałeś !!!
-
vor 14 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | quantum137 |
Gość - Tak rzeczywiście popełniłam literówkę ponieważ chciałam napisać "reply". Już wszystko wiem, dzięki.
-
vor 14 Jahren
|
|
I'm looking forward and I look forward - pytanie
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.