G | Gevelka |
![]() | elber |
![]() | zorija |
Gevelka - A jak dużo tych danych musiałaś wyszyścić? Wyczyściłam z jednego dnia, ale to nic nie dało
-
vor 11 Jahren
|
|
zorija - jeszcze zapomniałam dodać,że bezpośrednio po wyczyszczeniu nie pomogło,dopiero jak wyłączyłam laptop i włączyłam go z powrotem to wtedy już było o.k.
to trochę tak jak w tym starym kawale o sposobie naprawy samochodu przez informatyka otóż informatyk jak chce naprawić samochód to z niego wysiada i zaraz wsiada z powrotem... - vor 11 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
O | okm18 |
![]() | Zakalve |
![]() | jacek811 |
Zakalve - Nie przeskakuje, pod warunkiem, że jest nie ma powiększenia liter (skrót control plus); Jak sobię powiększam dalej skacze. Denerwująca rzecz... I wolał bym jednak, żeby to strona serwisu e-tutor poprawiła, tj. przywróciła poprzednią formę, bo ze strony konsumenta każdorazowe zmienianie ustawień np. przy ninja powtórkach w pracy jest cokolwiek kłopotliwe ;)
-
vor 11 Jahren
|
|
jacek811 - Masz rację, ale jeżeli ktoś nie potrzebuje powiększać czcionki to dopóki nie zostanie to poprawione można skorzystać z takiego rozwiązania :)
-
vor 11 Jahren
|
+1 |
![]() | Zakalve |
![]() | Zakalve |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.