![]() | Pitusi |
![]() | rdudek1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
marcin.m eTutor Mitarbeiter |
Pitusi - Tak właściwie to poza wyszukanym słownictwem nie wniosła ta odpowiedź nic twórczego.
Jak napisałem dodaję sobie opisy, jak najbardziej przydatna funkcja ale nie o to mi chodzi. Opisy dodam sobie ja i tylko dla mnie będą widoczne a tu chodzi o dopracowanie tych zwrotów i słówek w systemie powtórek. Szczególnie tych dla początkujących. - vor 11 Jahren |
|
Pitusi -
Opisy są jak najbardziej przydatne i cały czas z nich korzystam, jednakże są zwroty/wyrazy w których te opisy sobie z czasem zmieniam bo nagle dochodzi coś nowego i zmienia podejście do danego zwrotu. A można by od razu to opisać. Dodam, że część słówek/zwrotów jest jak najbardziej dobrze zrobiona z dodatkowymi opisami/synonimami. - vor 11 Jahren |
|
Pitusi - Rozumiem, że macie małą obsadę ludzką i ie wyrabiacie się z robotą.
Ale pewne kwestie jak słownictwo, szczególnie na poziomie podstawowym, powinno być lepiej dopracowane aby właśnie w dalszym trybie nauki nagle się nie okazało, że to co człowiek się uczył jest nie do końca prawdą i trzeba cały czas weryfikować to czego się już nauczył. - vor 11 Jahren |
|
Pitusi -
Nie proszę o całkowite przejrzenie waszych zasobów. Bardziej chodzi mi o reagowanie na takie drobne sugestie. Poprawiać tylko to co Wam zgłaszamy. Jak każdy zgłosi Wam jakąś sugestię na poprawę/dopisanie jakiejś informacji w zwrocie czy nawet kilku zwrotach to można się tym zająć. Uszczelni to system powtórek i nie obciąży Was przeglądaniem tego co już macie, za to ukierunkuje w przypadku poszerzania/rozbudowy zasobów lekcji/powtórek - vor 11 Jahren |
|
Pitusi - Sorki, że tak kilka komentarzy, ale są bardzo mało pojemne i musiałem podzielić na akapity :)
P.S. Bardzo dziękuję za odpowiedź, ostatnio na moje sugestie raczej nikt z e-tutor nie odpowiada. Jakby jeszcze przejrzeć i dać jakąś odpowiedź w innych pytaniach. Dużo ich przecież nie jest, pojawia się jedno pytanie tygodniowo, albo i żadziej (no chyba, że ja nie wszystkie widzę). - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
|
Proszę o szerszą informację o użycie słów( speak ,tell, talking,say, share, conversation
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.