P | patryk1bob |
? | Gość |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
E | elderflower |
![]() | japonskiwachlarz |
elderflower - Dzięki za odpowiedź.
U mnie pojawia się na laptopie (a ściślej rzecz ujmując to jest to ultrabook i tablet w jednym, z dotykowym ekranem oczywiście - przy czym ja zawsze używam go jako zwykłego laptopa, tzn z klawiaturą - można pisać bezwzrokowo:) Klawiatura, z tego co zauważyłam, pojawia się w ćwiczeniach, gdzie trzeba uzupełnić wyraz na kreskach np.: https://www.etutor.pl/lekcje/1088/16063/ Nie pojawia się jak wyraz uzupełnić trzeba w ramkach. Jakby udało się to zmienić to byłoby super. To rozprasza, a dodatkowo przy niektórych ćwiczeniach zasłania dół ćwiczenia, więc ciężko jest je dokończyć (jak się klika, żeby uzupełnić wyraz to klawiatura się znowu pojawia). - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
|
japonskiwachlarz - Czy moglibyśmy prosić o listę miejsc, gdzie pojawia się niechciana klawiatura dotykowa? Czy chodzi o ćwiczenie Krzyżówki, czy również o inne moduły? Serdecznie dziękujemy za informację.
-
vor 11 Jahren
geändert: vor 11 Jahren
|
|
elderflower - Tak jak napisałam, u mnie pojawia się wszędzie tam, gdzie trzeba wpisać wyraz na kreseczkach, są to listy ze słówkami i zdania, gdzie brakuje wyrazu i trzeba go uzupełnić oraz ćwiczenia, gdzie również uzupełnia się brakujący wyraz. Np. w lekcji 100 jest lista słówek 'Senses' - kiedy dodaję słówko do powtórki trzeba ja wpisać - wcześniej był na początku kursor, teraz go nie ma więc trzeba kliknąć w miejsce wpisywania słowa i właśnie wtedy pojawia się klawiatura dotykowa - nie można jej wyłączyć, ponieważ wtedy znika również kursor.
Przy krzyżówkach również pojawia się klawiatura dotykowa - zasłaniając dolną część listy z hasłami. - vor 11 Jahren geändert: vor 11 Jahren |
+1 |
japonskiwachlarz - Dziękujemy za informację - była ona nam bardzo pomocna. Wiemy już, że problem dotyczy naszej wewnętrznej klawiatury, która pojawia się w ćwiczeniach z maską i w krzyżówkach. Postaramy się dodać opcję w ustawieniach, która pozwoli na zablokowanie jej wyświetlania. W przypadku odłączenia ultrabooka od stacji dokującej będziesz mogła odznaczyć tę opcję, aby serwis poprawnie działał również w wersji dotykowej.
Rozwiązanie postaramy się wdrożyć w najbliższych dniach. Przepraszamy za powstałe utrudnienia. Pozdrawiamy! - vor 11 Jahren |
|
![]() | japonskiwachlarz |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.