ANMELDEN

Problem z polami przy uzupełnianiu w przypadku zapamiętywania słówek

vor 11 JahrenLetzte Aktivität: vor 10 Jahren
Witam,
nie wiem czy problem jest Państwa zanany, czy występuje tylko u mnie. Proszę o pomoc. Do tej pory w ćwiczeniu jak były wyszarzone pola mogłem bez problemu wpisywać zapamiętywane słowo.

Od dwóch dni gdy je piszę, pojawia się tylko jedna literka i pomimo, że wpisuję kolejne nie mogę uzupełnić zdania. Aby to zmienić każdorazowo muszę kursorem myszki kilkać w słowo (tak, jakbym musiał aktywować uzupełniany wyraz) i następnie mogę wpisać kolejną literkę.

Co może być tego powodem?

Dziękuję za pomoc!
?
Gość

Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.

Antworten: 6

Ja mam to samo niestety, strasznie to utrudnia naukę, wydaje mi się że jest to błąd po stronie dostawcy
EwaNizio

Dziękujemy za zgłoszenie. Problem pojawia się w przeglądarce Safari oraz Internet Explorer. Jeśli mają Państwo możliwość zmiany przeglądarki na Chrome, Firefox lub Opera - serdecznie prosimy o wykonanie takiej tymczasowej zamiany.
Serdecznie przepraszamy za powstałe utrudnienia - postaramy się przywrócić prawidłowe działanie ćwiczeń z maską w ciągu kilku najbliższych dni.
japonskiwachlarz

ja nie jestem w stanie wpisac czegokolwiek w explorerze, Mozilla dziala
justynakam

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Używam safarii i nie chciałbym jej zmieniać. Mam nadzieję, że uda się szybko rozwiązać problem. Powodzenia!
?
Gość

mam przeglądarkę chrome i też mam ten problem
M
msyrewicz

Już wszystko działa prawidłowo. Dziękuję!
?
Gość