![]() | piotr.grela |
![]() | rupcio |
piotr.grela - Najlepsi orzecznikow medycznych spotkalem UK ta firma nazywa sie ATOS.
-
vor 10 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | agnieszka94 |
S | sharky1w |
rupcio - Byleby ktoś nie zrozumiał Twoje opinii opacznie i na zaczął na ten przykład pić z zaangażowaniem:)
-
vor 10 Jahren
|
+2 |
sharky1w - hehehe super spostrzeżenie :D
Nie pomyślałam o tym, ale mam nadzieję, że jednak nikt tak nie zrozumie mojej zachęty do działania :) Pozdrawiam - vor 10 Jahren |
+1 |
piotr.grela - No mam inne uzaleznienie ale moze nie bede chwalil sie nim, za przeproszeniem publicznie ;-) Co do picia probowalem, nie wciaga mnie, mam po wypiciu jeszcze wiekszego dola niz przed.
-
vor 10 Jahren
geändert: vor 10 Jahren
|
|
![]() | manna54321 |
piotr.grela - Mam to samo, uzbieralo mi sie ponad 2000 powtorek, spalem tylko dwie godziny. Obudzilem sie, rece zaczely mi sie trzasc i uspokoilem sie dopiero jak przerobilem 500 powtorek. Bylem nawet z tym u lekarzy ale oni mi mowia, ze w tym przypadku medycyna jest bezsilna ;-)
-
vor 10 Jahren
|
|
Poszukuję osób chętnych do szlifowania języka angielskiego przez GG
jak wykasować postęp nauki tak zeby zacząć wszystko od zera
w jaki sposób mogę zatrzymac swój profil
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.