G | gumcia83 |
![]() | TLK |
Hermenegilda - "w odróżnieniu od polskich szkół, gdzie z uporem wręcz maniakalnym motywuje się ujemnie poprzez złe oceny czyli kary"
Komuny już dawno nie ma! - vor 14 Jahren |
+2 |
TLK - komuny nie ma ??? tak myślisz???
W szkołach - w naszej części świata- w Polsce - karano bijąc uczniów np.linijka po rękach do połowy lat 70-ych NIE raz dostałem -:) Z polska szkołą mam kontakt ostatnie 12 lat - HORROR !!! Kary, kary, kary ... - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
0 |
eneduelike - 'Was mich nicht umbringt, macht mich stärker'.
Jak się chcę, to się da, ale się nie chcę... Mi się jakoś kara z motywacją kojarzy, a pochwała z manipulacją. ;) - vor 14 Jahren |
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | bogusia.nidecka |
H | henrykab |
pdobies - Jeśli znajdzie sie trochę motywacji to jakoś można zacząć. Tym bardziej, że są dostępne ćwiczenia, gdzie nawet jeśli chcesz się zrelaksować po pracy możesz się "bawić" ucząc
-
vor 14 Jahren
|
|
eneduelike - muzyka relaksacyjna - dobry sposób na nastawienie się do nauki. wszelkie źródła stresu zlikwidować, czy to rodzeństwo, dziecko. co do nauki jeszcze najlepiej zapisuj sobie słówka trudniejsze w zesyzcie, nawet jak się ich 'nauczysz' najlepiej w formie całych zdań. i wymowę ćwiczyć odrazu
-
vor 14 Jahren
|
|
D | dararti |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.