![]() | sawyer |
A | adambicz |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
pako eTutor Mitarbeiter |
![]() | sawyer |
![]() |
0 |
A | adambicz |
Wampirka - ale odtwarzanie nagrań w androidzie dalej nie idzie... i gdzie jest ta funkcja z rozpoznawaniem mowy, bo nie mogę jej znaleźć?
-
vor 14 Jahren
|
|
adambicz - Proszę ściągnąć aktualizację w markecie na androida, w najnowszej wersji dźwięk powinien działać. Co do funkcji rozpoznawania mowy, to trzeba nacisnąć na przycisk z mikrofonem (ale trzeba mieć najnowszą wersję).
-
vor 14 Jahren
geändert: vor 14 Jahren
|
|
Wampirka - Teraz działa, ale nie do końca...
słówko które wymawiam jest przesyłane do analizy a potem w słowniku pojawia się jakieś inne... próbowałam już je wymawiać na różne sposoby, szukać najprostszych słówek, ale i tak ani razu mi nie znalazło tego właściwego... - vor 14 Jahren |
|
adambicz - A wymawiasz słówka po angielsku czy po polsku? Działają tylko angielskie słówka. Zacznij od słówka "test" - pytanie też czy na ekranie pojawia się "powered by ispeech" czy nie? Jeśli tak, to należy zacząć mówić po tym gdy ucichnie dźwięk odgrywany po wciśnięciu przycisku.
-
vor 14 Jahren
|
|
![]() | Wampirka |
A | adambicz |
Wampirka - tak, mikrofonik mam.
Dziękuję za odpowiedz. Widocznie algorytm google stworzył mężczyzna na swoje podobieństwo i my kobiety tego nie przeskoczymy ;) pozdrawiam - vor 14 Jahren |
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.