E | ewa159 |
![]() | GentleMick94 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
? | Gość |
ewa159 - Dziękuję za link. Przejrzałam słówka, które kiedykolwiek dodawałam do powtórek, korzystając z opcji dodawania całych list, mimo to nie widzę pełnego wytłumaczenia zaistniałego "zjawiska". Mniejsza z tym:-) Nie robię z tego problemu.
-
vor 10 Jahren
|
+1 |
? | Gość |
![]() | aleksandra.rosiek |
ewa159 - Dziękuję za klarowne wyjaśnienie. Rozumiem, że znalezienie optymalnego rozwiązania, by wilk był syty i owca cała, faktycznie jest w tym przypadku dylematem.
-
vor 10 Jahren
|
+2 |
sara51 - Byłam bardzo zawiedziona przeglądając jedną z list na stronie "Lista elementów dodanych do powtórek", widząc kilka nowych słówek w lekcji przerabianej pół roku temu!
W opcji np. USTAW CELE można dodać nową pozycję: dodaj nowe słowa z aktualizowanych list słówek do powtórek TAK / NIE To powinno zadowolić wszystkich. Pozdrawiam. - vor 10 Jahren geändert: vor 10 Jahren |
+1 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.