E | efogt |
R | raf000 |
efogt - Popatrz na przykłąd który podałam. "None of a kind". Konstrukcje które podałeś są mi doskonale znane. Potrzebuję przykładów kiedy po "none of" stoi rzeczownik poprzedzony przedimkiem "a" ewentualnie "the" bez these bez three itd. Pozdrawiam.
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
raf000 - Ok, sorry, faktycznie się trochę pospieszyłem;/ Niestety nie mogę skasować postu, może dlatego, że jest już pod nim komentarz. Postaram się coś poszukać. pzdr
-
vor 14 Jahren
|
|
efogt - Dziękuję , nie ma potrzeby kasować. Twoje info. przyda się także. Jeśli mógłbyś poszukać czegoś , było by fajnie. Pozdrawiam.
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | dania57 |
efogt - Tak Daniu:) Jeśli masz jakieś jeszcze przykłady to jeśli możesz to podaj mi bardzo Cię proszę. Tak jak w zdaniu:"None of a kind".
-
vor 14 Jahren
|
+2 |
niestety słuch mnie zawodzi, POMOC - wymowa słowa "wonder"
Present Perfect problem, problem z szerszym użyciem tego czasu
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
A1 po zmianach, moje odczucia, prośba o Wasze opinie
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.