E | efogt |
Z | zenstef |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | Ewa_G1967 |
A | auditlog |
![]() |
|
![]() |
|
bird - To w takim razie proszę o zwrot różnicy. Czy muszę wystosować oficjalną prośbę via e-mail?
I czy otrzymam nowe materiały, o które wzbogacony został abonament promocyjny? - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
![]() |
+4 |
bird - Dziękuję Pako. To poproszę dodatkowe 10 m-cy.
PS. Gdyby tak można było z życiem :) Serdecznie pozdrawiam. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
pako eTutor Mitarbeiter |
TopMan - Milo, ze doczekalismy sie w koncu jakies odpowiedzi.
"Informację o promocji rozsyłamy stopniowo do wszystkich dotychczasowych użytkowników. Przy czym ze względu na dużą liczbę kont wysyłka rozłożona jest w czasie. ", czyli oznacza to ze wielu uzytkownikow moze dostac oferte promocyjna juz po jej zakonczeniu. Mile... - vor 14 Jahren |
|
![]() |
+1 |
TopMan - To dajcie ludziom szanse i wrzuccie oficjalna informacje na stronie.
Nie wszyscy czytaja forum. Pamietajcie, ze zostalo tylko kilka dni. Pozdrawiam. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
|
![]() |
+2 |
dania57 - czy po wykupieniu po cenie promocyjnej kursu abonament zostanie dodany do aktualnego? jeśli pozostało mi 100 dni to abonament się wydłuży o 365 dni? i będę miała 465 dni dostępu do Etutora?
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
Ewa_G1967 - Jeśli to możliwe proszę o przedłużenie mojego abonamentu o kolejne 6 miesięcy. Zapłaciłam za swój abonament 1 sierpnia i do tej pory nie miałam żadnej informacji o jakiejkolwiek promocji. Korzystam z serwisu 2 lata więc chyba mieszczę się w ramach tych dotychczasowych klientów. A tak a propo nie wiem czy tu tylko chodzi o blokadę serwisów pocztowych.
Pozdrawiam i naprawdę prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.;))) Ps/ Dziękuję za wcześniejsze odpowiedzi pako. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+1 |
dania57 - czy ta promocja dotyczy wszystkich użytkowników czy tylko tych co otrzymają zawiadomienie na pocztę?
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
zenstef - Wielkie dzięki pako, że ta sprawa się tak szybko wyjaśniła. Ale tak właściwie tylko i dzięki Esterze /efogt/ został poruszony ten temat. I teraz sie powtórzę ,,eTutor powinien w standardzie nas informować
o jakichkolwiek promocjach." pozdrawiam - vor 14 Jahren |
+3 |
Ewa_G1967 - Dziękuję za szybką reakcję. Pozdrawiam wszystkich!!! Wszystko dobre co dobrze się kończy;)
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
E | efogt |
auditlog - dzięki za poruszenie. Napisałem u siebie drugą część:
http://wielojezykowy.blogspot.com/2011/08/etutor-ciag-dalszy-warto-poczekac.html Z jednej strony OK, ekipa eTutor jakoś przygasiła pożar, ale niesmak pozostał - rozumiem, że jeśli ktoś się nie upomni o różnicę, to jego strata? wiem. czepiam się. (ale pech chciał, że akurat na mnie padł ten "zbieg okoliczności" związany z promocją) - vor 14 Jahren |
+1 |
p-o-l-a - Mi się kończył abonament i też zbieg okoliczności- mail do mnie nie dotarł.
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
![]() |
+2 |
quantum137 - Ogólnie rzecz biorąc pako masz rację.
Zdarza się jednak, że zwracają, np. Apple po zakupie starego iPhona oddawał 100 dolarów klientom, którzy nie chcieli czekać na nowy i kupili pośpiesznie ten dostępny. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+1 |
p-o-l-a - Dla mnie niesmakiem jest to, że była promocja o której nie wiedziałam. Dostawałam mail o tym abym przedłużyła abonament, a o promocji nie.Tylko dzięki forum mogłam z niej skorzystać.
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
auditlog - pako - naprawdę chcesz w ten sposób dyskutować?
przeczytaj komentarz Ev do wpisu, to może coś Ci zaświta: http://wielojezykowy.blogspot.com/2011/08/etutor-ciag-dalszy-warto-poczekac.html powiedzieliście A (czytaj: jeśli minęło 14 dni, to oddajemy różnicę), więc nie używaj argumentów z "supermarketu", bo to nieprofesjonalne. jak uważasz inaczej, to zapytaj kogokolwiek od PRu lub eCommerce - wytłumaczy Ci co to prosument i opinia o produkcie. - vor 14 Jahren |
-1 |
![]() | chowek |
chowek - Wlasnie rozmawialem z nimi przez telefon.
Jutro przesla mi odpowiedz na poczte. Ciekawy jestem co napisza??? - vor 14 Jahren |
|
TopMan - Dania ma racje.
Jesli kupiles na stronie, nie uzywajac linka promocyjnego to sie nie dziw, ze policzyli Ci po normalnej cenie. Jesli jednak korzystales z linka od pako, na pewno wszystko zostanie wyjasnione. Wystarczy tylko z nimi porozmawiac. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren |
+3 |
![]() |
+7 |
I | Iguska |
Wiolaen - Promocje się ogólnie zdarzają, szkolna na pewno... a może na święta coś będzie? :)
-
vor 14 Jahren
|
+1 |
dania57 - ja na Twoim miejscu by się nie zastanawiała,następna promocja na pewno nie będzie za tydzień,może 6 grudnia ale kto to wie?
-
vor 14 Jahren
|
+2 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
To, ze jest przereklamowany wszyscy wiemy.
Dodam, ze nie jest to jedyny taki watek w sieci.
- vor 14 Jahren
- vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren
o szczerą wspólpracę - vor 14 Jahren
Aż nie wierzę. Kilka dni po zapłaceniu
i przedłużeniu Abonamentu dostałaś ofertę promocyjną? - vor 14 Jahren
Lepiej - rozważę, czy następny raz w ogóle będzie. - vor 14 Jahren geändert: vor 14 Jahren
Na decyzję jakby tylko 10 godzin?
- vor 14 Jahren