Info dotyczące edytowania i sprawdzania tekstów w lekcjach "Writing"
vor 14 Jahren
Witam wszystkich e-tutor-owców !
Jakiś czas temu pisałem że mam problem z sprawdzaniem pisowni angielskiej w tekstach pisanych w lekcjach "writing"
bo niemal wszystkie wyrazy angielskie były podkreślane na czerwono, a ja chciałem aby tylko wyrazy błędne były podkreślane. Miałem szereg rad np aby przełączyć w programie MOZILLA język na angielski ale nic nie skutkowało.
Dopiero reinstalacja MOZILLY wprost w języku angielskim
załatwiło problem. Mam co prawda w tej chwili wszystkie napisy w tym "pomoc" (help) po angielsku ale jakoś sobie z tym radzę. Mam za to sprawdzanie agngielskiej pisowni.
Jeśli ktoś używa jako głównej przeglądarki Explorera to podejrzewam że będzie tak samo - konieczna reinstalacja na wersję angielską
janser@hat.pl
Witam wszystkich e-tutor-owców !
Jakiś czas temu pisałem że mam problem z sprawdzaniem pisowni angielskiej w tekstach pisanych w lekcjach "writing"
bo niemal wszystkie wyrazy angielskie były podkreślane na czerwono, a ja chciałem aby tylko wyrazy błędne były podkreślane. Miałem szereg rad np aby przełączyć w programie MOZILLA język na angielski ale nic nie skutkowało.
Dopiero reinstalacja MOZILLY wprost w języku angielskim
załatwiło problem. Mam co prawda w tej chwili wszystkie napisy w tym "pomoc" (help) po angielsku ale jakoś sobie z tym radzę. Mam za to sprawdzanie agngielskiej pisowni.
Jeśli ktoś używa jako głównej przeglądarki Explorera to podejrzewam że będzie tak samo - konieczna reinstalacja na wersję angielską
[...]@hat.pl
janserhat - Witam - to może opiszesz w miarę precyzyjnie (ja słabo kumam te wszystkie niuanse instalacji) jak skonfigurowałeś tego firefoxa - bo możliwość łatwego przełączania języka to byłoby to !
-
vor 14 Jahren
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.