A | awajszczak |
P | PawelStroz |
KateWBriget - Hmmm... jak dało się zmienić w jedną stronę, to da się i w drugą... Kwestia dobrej woli.
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
Gość - Funkcjonalność zmieniła się, dlatego, że wcześniej po kliknięciu można było w ułamku sekundy wpisać jakąkolwiek literę i było to uwzględniane. Teraz po naciśnięciu lupy trzeba odczekać sekundę. Za każdym razem jak wpisuje słowo to gubię pierwsze 3-4 litery bo tak szybko wpisuje z przyzwyczajenia.
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
Jamz - Nie da rady zrobić bo ta zmiana jest powiązana prawdopodobnie ze zmianą w powtórkach. Był błąd że jeśli podczas powtórek wpisywaliśmy słowo w pole wyszukiwań to po naciśnięciu entera zamiast wyszukać słowo to wyskakiwała odpowiedź powtórki (przynajmniej ja tak miałem). Więc trzeba było coś zrobić i zepsuć coś dobrego ( i cóż z tego że jest tyle samo kroków, jest mało intuicyjnie i już).
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
ulprus - Ja mam za niską reputację do oceniania. Uwazam, że to forma dyskryminacji. Ale skoro wybrałam etutor w porzedniej wersji to raczej akceptowałam to co było. Słowniczek łatwo dostępny bardzo mi pomagał przy czytaniu np bbc.A tak przy okazji; dla kogo jest etutor?
-
vor 9 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | KateWBriget |
M | mlesniewska1 |
KateWBriget - Nie zupełnie... Kopiowałam słówko z artykułu i w ramkę klikałam od razu prawym przyciskiem wklejając... Teraz tak nie mogę ;)
-
vor 9 Jahren
|
|
![]() | danutka176 |
? | Gość |
A | atusia73 |
![]() | tamek |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.