jak to zrobić dlaczego kopnięcie w filmie na youtube?pytam
vor 9 JahrenLetzte Aktivität: vor 9 Jahren
W filmie pokazowym na Youtube było wszystko takie proste po zakupie abonamentu i zalogowaniu się stwierdzam że to jedno wielkie kłamstwo i jeszcze przyslaliscie mi wiadomość ze mój mail jest nieprawidłowy i nie możecie do mnie napisać uprosccie Ta stronę bo jest masakryczna
W filmie pokazowym na Youtube było wszystko takie proste po zakupie abonamentu i zalogowaniu się stwierdzam że to jedno wielkie kłamstwo i jeszcze przyslaliscie mi wiadomość ze mój mail jest nieprawidłowy i nie możecie do mnie napisać uprosccie Ta stronę bo jest masakryczna
Jeżeli coś jest dla Pana niezrozumiałe, może Pan zawsze napisać do nas na adres: [...]@etutor.pl - odpowiadamy na każde zgłoszenie i dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z platformy było dla naszych Użytkowników zrozumiałe i przyjemne.
Jeżeli natomiast mowa o Pana adresie e-mail, to w naszym systemie widnieje on jako nieprawidłowy. Otrzymujemy komunikat:
(Pana adres e-mail) - błędny adres e-mail - wiadomości nie są wysyłane. (Jedna z wiadomości wysłana na ten adres została zwrócona, na przykład z powodu usunięcia lub zablokowania konta). Sugerujemy zatem zmianę adresu e-mail.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.