J | JONY123 |
B | Barbara.m |
mlesniewska1 - A nie jest to czasem problem z jakością połączenia internetowego? U mnie na stabilnym łączu Wi-Fi nigdy nie było żadnego problemu (ani Firefox ani Internet Explorer). Natomiast będąc "w terenie" i korzystając z sieci telekomunikacyjnych na tablecie z androidem bardzo często występuje tzw. efekt buforowania dźwięku - tzn. pojawiają się na ekranie kolejne powtórki, a dźwięk co jakiś czas zupełnie zanika, albo pojawia się z kilkunastosekundowym opóźnieniem.
-
vor 9 Jahren
|
|
Barbara.m - Nie, nie jest :-) W domu mam stałe łącze internetowe. Z ciekawości sprawdzałam też w pracy i pojawiał się ten sam problem, a tam łącze internetowe mam bardzo mocne. Ciekawe jest to, że problem występuje głównie z IE. Nie przypominam sobie, żebym to zaobserwowała korzystając z Chrome.
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.