![]() | holi |
? | Gość |
holi - Niestety opis tego przycisku jest błędny... po kliknięciu przenosi mnie do strony z wynikami starego testu i nadal nie ma nigdzie możliwości przeprowadzenia go ponownie :/
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
Gość - Faktycznie, u mnie to samo. Wychodzi na to, że nie ma już takiej możliwości. Zauważyłem, że można samemu wybrać też swój poziom.
-
vor 9 Jahren
|
0 |
holi - Zgłosiłem to już jako błąd: w końcu opis przycisku jest nieadekwatny. Mam nadzieję, że da się zrobić ten test bez zakładania fikcyjnego konta (na ten moment nie widzę innego sposobu).
-
vor 9 Jahren
|
|
halkins - Przez wasz link przeniosło mnie do strony "Egzaminy i certyfikaty z języka angielskiego" gdzie można zamówić egzaminy płatne lub na samym dole jest guzik "Chcesz szybko sprawdzić swój poziom znajomości języka?"
Po naciśnięciu przenosi mnie na jakiś egzamin A1 i podaje wyniki testów, których chyba nigdy nie robiłem. Rzeczywiście coś tu nie działa prawidłowo. - vor 9 Jahren |
|
holi - już to zgłaszałem i dostałem potwierdzenie, że jest to błąd i będzie naprawiony :)
-
vor 9 Jahren
|
|
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
![]() | aleksandra.rosiek |
D | DamianKucko |
paulinawit97 - Uprzejmie informuję, że opcja resetu historii nauki jest możliwa na stronie: https://www.etutor.pl/profil/resetuj-konto. Gdyby chciał Pan ponownie wykonać test poziomujący z języka niemieckiego, zapraszamy na stronę: https://www.etutor.pl/exams/einstufungstest.
-
vor 5 Jahren
|
0 |
![]() | sammlerola |
![]() |
-4 |
J | Jacek.zukowski.fluor |
![]() |
+3 |
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.