![]() | tamek |
![]() | milena.u |
tamek - Znam tę aplikację i mam kilka uwag:
1. Ostatnio próbowałem uczyć się słówek przy pomocy tej aplikacji, jednak przy braku połączenia internetowego program się zawieszał. 2. Na jednym z forów eTutor wyczytałem, ze aby moc korzystać z tej aplikacji należy co najmniej raz dziennie połączyć się z internetem. Co można zrobić przy kilkudniowym braku połączenia z internetem? proszę o wyjaśnienie tych kwestii. - vor 9 Jahren |
|
PawelStroz - Niestety w przypadku aktualizacji powtórek trzeba raz dziennie połączyć się z internetem, aby być na bieżąco. Połączenie jest wymagane w przypadku gdy chcemy zsynchronizować postępy z platformą. Gdy algorytm wygeneruje powtórki do nauki na następny dzień, również trzeba dokonać synchronizacji aby aplikacja pobrała te informacje. Nie trzeba codziennie się łączyć z internetem w przypadku wykonywania ćwiczeń, słuchania nagrań i oglądania filmów.
-
vor 9 Jahren
|
+1 |
tamek - Rupcio miałeś rację. Dostęp do internetu w hotelach w Rydze, w Tallinie i Petersburgu bez problemu i doskonałej jakości.
Aplikacja eTutor działa off-line przy powtórkach. Nie liczy czasu poświęconaego na naukę. - vor 9 Jahren |
0 |
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Łączenie kont w eTutor - pracowniczego i prywatnego
nauka na telefonie - możliwości, instalacja...
Nauka Angielskiego z AI - konkurencja nie śpi
Aplikacja mobilna - tęsknimy za OFFLINE
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.