witam
Wiele programów podobnych do Etutor ma płynnie działajace odpowiedniki na androida. Które są w 100% odpowiednikami PC z stron. W wielu przypadkach mają dodatkowe opcje na wersje mobilne. Ponad 80 % ludzi ma czas na naukę w formie mobilnej w przelocie w przewozie itd... Etutor niestety ma bardzo kiepski odpowiednik swój sam instalowałem testowałem i zaraz odinstalowałem bo straszna to chała jest. Nie ma lekcji ćwiczenia jakieś dzine o wszystkim i niczym brak powiązania z profilem inne poziomy i w ogóle tragednia.
Kiedy Etutor będzie miał profesionalnego odpowiednika na Androida w pełni kontabilnego i który też będzie dawał możliwość nauki lekcji i ćwiczeń oraz treningów w podróży.
Proszę to przemyśleć bo jak na razie wersja mobilna Etutor bardzo was odstrasza i zniechęca mocno. Platforma mocno do naprawy i najlepiej stworzenia od nowa.
Znam sporo osób które dzięki mobilnej wersji zrezygnowało i odeszło od was, szkoda bo wasz portal jest fajny i z możliwościami.
Pozdrawiam
witam
Wiele programów podobnych do Etutor ma płynnie działajace odpowiedniki na androida. Które są w 100% odpowiednikami PC z stron. W wielu przypadkach mają dodatkowe opcje na wersje mobilne. Ponad 80 % ludzi ma czas na naukę w formie mobilnej w przelocie w przewozie itd... Etutor niestety ma bardzo kiepski odpowiednik swój sam instalowałem testowałem i zaraz odinstalowałem bo straszna to chała jest. Nie ma lekcji ćwiczenia jakieś dzine o wszystkim i niczym brak powiązania z profilem inne poziomy i w ogóle tragednia.
Kiedy Etutor będzie miał profesionalnego odpowiednika na Androida w pełni kontabilnego i który też będzie dawał możliwość nauki lekcji i ćwiczeń oraz treningów w podróży.
Proszę to przemyśleć bo jak na razie wersja mobilna Etutor bardzo was odstrasza i zniechęca mocno. Platforma mocno do naprawy i najlepiej stworzenia od nowa.
Znam sporo osób które dzięki mobilnej wersji zrezygnowało i odeszło od was, szkoda bo wasz portal jest fajny i z możliwościami.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.
Antworten: 1
+3
Z przykrością muszę się zgodzić co do słabej jakości wersji mobilnej :-(
Sama raczej korzystam z eTutora na przeglądarce na smartfonie niż w aplikacji. I to z Chroma, bo w IE strona notorycznie się zawiesza i trzeba ją odświeżać.
Moje wrażenia co do aplikacji to:
1. Powtórki - byłyby super ale.... nie używam do tego aplikacji z uwagi, że nie można dodawać/edytować notatek. Jeśli trafię na słówko, gdzie potrzebuję wstawiać notatkę, to co? Mam je oceniać na 1, omijać w kolejnych seriach i dopiero po dotarciu do komputera uzupełniać notatki? Bez sensu :-( No i brak możliwości ustawienia cykli oraz filtrowania powtórek. Jeśli zbierze mi się za dużo powtórek, to użycie cykli jest niezbędne.
2. Słuchanie. To jak dla mnie największa zaleta aplikacji. Nagrania zebrane w jednym miejscu. Po prostu cudnie. Ale... prawie nie używam z uwagi na kilka bardzo istotnych jak dla mnie wad. Po pierwsze aby słuchać nagrania, musi być włączony ekran. Gdy ekran się wyłącza, nagranie się zatrzymuje :-((( Zatem żeby słuchać nagrań muszę wcześniej zmienić ustawienie w smartfonie na nie wyłączanie się ekranu. No i to jest bez sensu, bo z jednej strony muszę coś dodatkowo robić, a ponadto strasznie zżera mi to baterię. :-( Po drugie. Nagrania są dość krótkie. Dane nagranie odtwarza się i zatrzymuje. I muszę ręcznie albo uruchamiać je od początku albo włączać kolejne. Brakuje mi tu tego co jest w większości aplikacji do słuchania: możliwości słuchania w kółko tego samego nagrania oraz możliwości uruchomienia wszystkich nagrać z danego poziomu po kolei (jedno nagranie się kończy uruchamia się kolejne). Gdyby te dwie funkcjonalności zostały dodane, to byłabym zachwycona i uznałabym aplikację za przydatną (szczególnie, że nie ma możliwości ściągnięcia nagrań i odsłuchiwania ich w innej aplikacji - co rozumiem. ochrona praw autorskich).
3. Brak lekcji. Szkoda, że nie ma. Brakuje mi ich. Ale jeśli będzie poprawiona obsługa słuchania i powtórek, to to mogę przeżyć (zawsze mogę je odpalić w przeglądarce).
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien, um Statistiken der Website-Besuche zu analysieren sowie zu weiteren Zwecken, die in der Datenschutzerklärung beschrieben sind. Du kannst die Speicherung von Cookies in deinem Browser bestimmen.
Kaufen Sie den Zugriff, um einen Kommentar hinzuzufügen.